USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська Нацгвардія у Луганську здаватися не збирається

1 Травня 2014 09:40
Бійці Національної гвардії з частини, яка дислокується у Луцьку, з честю виконують бойові завдання на Луганщині. Спершу відкомандирували до Києва, а коли почалося загострення ситуації, літками перекинули на схід, - інформує Вісник+к.

Так, 29 квітня перед волинськими військовими поставили завдання із захисту будівлі обласного управління МВС у Луганську. Кількатисячний натовп прийшов пікетувати приміщення, а найбільш радикальні вдалися до силового штурму. Будівля була оточена, терористи з автоматичною зброєю ховалися за припаркованими навколо автівками. Протистояння тривало до пізньої ночі.

Як розповів командир волинських нацгвардійців Степан Логуш, який зі своїми бійцями в епіцентрі подій, зрештою будівлю УМВС у Луганській області вдалося втримати. До атакуючих застосували спецзасоби. Також командир спростував інформацію про 30 роззброєних правоохоронців. Це, мовляв, були військові строкової служби, які не мали при собі зброї, тож їх просто вирішили вивести, аби не наражати на небезпеку.

Після невдалої спроби штурму нападники відступили. Зранку 30 квітня луганська міліція розпочала роботу у штатному режимі. На площі перед будівлею УМВС немає пікетів. Можливо, припускає Степан Логуш, є якісь спостерігачі.

Також командир запевнив, що бойовий дух у нього, а, значить, і у підлеглих на висоті. Підрозділ озброєний не лише спецзасобами і готовий дати відсіч зловмисникам.

Однак, нагадаємо, 30 квітня у мережі волинські нацгвардійці розповідали про те, в яких умовах перебувають в Луганську. Ця інформація дещо суперечила позитивним заявам командира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 1 Травня 2014 11:39
Східні області зразу заспокояться після подачі Турчиновим і його тимчасовою командою націоналістів заяв про відставку з урядових посад у Києві і в областях.
Дончанин до Лучанин Показати IP 1 Травня 2014 13:23
Мало, только тогда они и все прочие, повинные в убийстве мирных людей на востоке Украины будут посажены пожизненно.
Лучанка до Дончанин Показати IP 1 Травня 2014 14:22
дончанину потрібна медична допомога, а то видно голівонька бо-бо...
Дончанин до Лучанка Показати IP 1 Травня 2014 14:40
Кто из нас больной на голову, я либо ты и прочие, восхищающиеся теми, кто приходит к нам убивать мирных жителей? Между прочим, даже на этом сайте пару дней назад было доступно одно из таких интервью.
НОНА Показати IP 1 Травня 2014 17:11
Ще не давно наші нацгвардійці боязливо здавали "Правому сектору" спец засоби, а зараз сміливо захищають від сепаратистів приміщеннч Луганського МВС. Приміщення МВС в Луцьку дали розторощити і здали, а в Луганську захищають. Де ж логіка? Напевно Луганську нацгвардію треба перевести в Луцьк, а Волинська повинна служити в Луганську, тоді буде толк.
титушко до НОНА Показати IP 2 Травня 2014 01:57
нацгвард утворена с ПС поэтому они ей ничего сдатть не могли.по газетам они смилыво захыщають а по факту их отпустили домой даже с оружием чтоб было чем пред женами хвстн
Дончанин Показати IP 1 Травня 2014 18:48
Логика в политике УкрСМИ. С ОДА выпустили с оружием "киевских" (быстрее всего ваших). В ментовке курсанты сдали оружие в спецхран беркуту, и их отправили на место постоянной дислокации. В обоих случаях была картинка по кретиноскопу.
правда Показати IP 2 Травня 2014 08:56
Як ви ще не зрозуміли,теперішня влада зливає східні регіони,а нацгвардія Луцька виконує завдання,Луганськ і всі будівлі це Украіна.А правий сектор, це і є самі провокатори,героями іх називають?поховалися і сидять.Справжні героі на сході,відбивають напади від сепаратистів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus