USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинське підприємство змушене виплатити борги працівникам

14 Травня 2014 20:00
За втручання прокуратури Ківерцівського району виплачено понад 120 тисяч гривень заборгованої зарплати.

Так, районна прокуратура провела перевірку з питань дотримання вимог законодавства про оплату праці у Волинському управлінні публічного акціонерного товариства «Електро». Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановили, що працівникам підприємства не було виплачено заробітну плату за січень та лютий 2014 року. Усього їм безпідставно заборгували 122,7 тисячі гривень.

Задля усунення виявлених порушень прокурор району вніс подання директору ВУ ПАТ «Електро».

Згідно з результатом його розгляду заборгованість із заробітної плати на підприємстві повністю погашена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
п Показати IP 14 Травня 2014 23:11
Львовским шахтёрам не платят зарплат Под Львовской ОГА представители местной угольной компании проводят пикет с требованием выплаты зарплаты, сообщает корреспондент телеканала "112 Украина". "Работники компании жалуются, что последнюю зарплату, и то неполную, получили за январь", - отмечает журналист. Налицо факт перенаправления местным ОГА возмущения людей в сторону олигархов Юго-Востока. Товарищам не сказали, что Яценюк на полгода заморозил дотации промышленности Украины в угоду компаниям США, и львовские шахтёры попали в ту же задницу, что и донецкие.
У-ух! Показати IP 15 Травня 2014 08:20
Що,знов на майдан....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus