USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волиняни стали фіналістами Відкритого Чемпіонату з Бразильського Джиу-Джитсу

22 Грудня 2015 22:10
Цьогоріч день Святого Миколая Чудотворця волинські джитсери зустріли на килимах Київського Спортивного центру «Меридіан», де проходив Відкритий Чемпіонат України з Бразильського Джиу-Джитсу «BJJ UKRAINE OPEN 2015». А додому повернулися з медалями, гідно виступивши у спортивних сутичках.

Тренер клубу Джиу-Джитсу «GARDA» Михайло Савчук розповідає, що для багатьох учасників ці змагання стали результатом наполегливої щоденної праці, яка тривала понад рік.

«Цьогорічні змагання - своєрідний показник ефективності тренувань і борцівської підготовки за рік. Щороку сюди з’їжджаються дедалі більше спортсменів різного рівня підготовки. Чемпіонат 2015-го року, на відміну від минулорічного, зібрав майже у всіх категоріях практично вдвоє більше спортсменів з усієї України, а також з Молдови, Бельгії, Дагестану і Білорусії. Незважаючи на високу конкуренцію і гідний рівень підготовки супротивників, Волинські борці виступили набагато результативніше, ніж на «BJJ UKRAINE OPEN 2014», - повідомив Михайло Савчук.

Та додав, що цього року «GARDA» на Чемпіонаті України виборола аж 4 призових місця. Зі слів тренера, у категоріях до 64 кг – призове 3 місце отримав Тимур Шмігель, до 70 кг – 3 місце завоював Ющак Павло та 2 місце – Тимофій Москалець.

У категорії до 82 кг – 2 місце виборов сам тренер – Михайло Савчук.

«Для нашого клубу це дуже гарний результат, який дає нам розуміння того, що ми багато і сумлінно тренуємося. Наша команда росте. Ростуть наші показники і бажання перемагати і ставати першими. Взагалі 2015-й для клубу «GARDA» дуже насиченим на спортивні події, які принесли не лише нашому місту, а й Волині вцілому велику кількість перемог», - стверджує Тренер Михайло Савчук.

Також додає, що неабияк допомагають клубу і небайдужі люди.

«Велике дякую громадській організації «Волинське об’єднання підприємтсв-метал» Євгенію Блащуку, Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», директору ВМБ Ростиславу Ганейчуку, ПП «Вест-Прод» Віктору та Дмитру Ковальчам. Також окрему подяку хотілось би висловити Клубу ІНСАЙТ в особах Ігоря Веремія і Вʼячеслава Паліївця, а також Директору ДЮСШ №2 Валерію Панчуку за допомогу в підготовці команди», - розповідає інструктор з джиу-джитсу, тренер луцького клубу BJJ «Garda» Михайло Савчук.
Виступи волинських спортсменів.
Нагадаємо, вихідними Харківський Палац Спорту прийняв гостей з 11 країн Світу: Азербайджан, Туреччина, Конго, Узбекистан, Білорусь, Марокко, Нігерія, Росія, Молдова, Румунія і Таджикистан – учасників ІІІ Чемпіонату Світу з Козацького Двобою та ММА.

Долучилися до цього спортивного свята й волиняни – членів збірної команди України. Всі вони зуміли передати красу рідного краю і любов до України, адже, як один, були вдягнені у вишиті сорочки і шаровари. У команду Волинської області увійшли бійцямі Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд», які вкотре підтвердили високий рівень майстерності, здобувши 7 золотих нагород і 3 бронзи. Таким чином наші краяни принесли збірній Україні командне золото Чемпіонату. Результатами напружених двобоїв за правилами рукопашного бою та ММА стали блискучі перемоги наших хлопців: Олег Шрамко(дворазовий чемпіон Світу та володар Кубку Світу з козацького двобою), Денис Борзенко (переможець всеукраїнських та міжнародних турнірів з рукопашного бою), Ковальчук Назар (віце-чемпіон України з фрі-файту та бойового самбо), Петрощук Максим (володар Кубку світу з ММА, призер чемпіонату Європи з бойового самбо), Толосюк Владислав (дворазовий чемпіон Світу з козацького двобою, переможець міждержавного турніру з рукопашного бою), Віктор Козлюк(багаторазовий чемпіон України з рукопашного бою), Олексій Альберда (призер Чемпіонату Європи з бойового самбо, чемпіон України з рукопашного бою). Бронзу вибороли: Дмитро Бахмачук (переможець всеукраїнських турнірів з рукопашного бою), Максим Горчинський (віце-чемпіон Світу з козацького двобою) та Юрій Піддубний(чемпіон Європи з універсального бою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А.В. Показати IP 22 Грудня 2015 23:02
Cool. Молодці
Н.В Показати IP 23 Грудня 2015 07:33
Ого!! От ким варто пишатися)
дюсш-2 Показати IP 23 Грудня 2015 09:01
Молодці!!!!!
Олява Показати IP 24 Грудня 2015 23:03
Молодці хлопці! Так тримати! А Михайло відданий спеціаліст своєї справи. Дякую за фізичне виховання підростаючого покоління. І вітаю із даними досягненнями. Бажаю не зупинятися на досягнутому. Витримки, наполегливості, удачі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus