USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські інспектори ДАІ повернулися з АТО

19 Листопада 2014 11:50
Чергова група інспекторів ДАІ повернулися із зони АТО на Волинь. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Протягом місяця міліціонери несли службу з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху на Сході України.

Добровольці з числа працівників волинської Державтоінспекції вирушили для виконання своїх обов’язків у зону АТО у жовтні. Зізнаються, що в умовах постійної небезпеки цей період здавався значно тривалішим. Хлопці кажуть, що найбільшим бажанням було повернутися додому неушкодженими та зустрітися з рідними.

З поверненням офіцерів привітав начальник управління ДАІ Волині Володимир Кравченя, який подякував хлопцям за мужність та героїзм, а також сумлінне виконання службових обов’язків.

Незважаючи на стомленість і важку дорогу, інспектори ДАІ, які щойно прибули із зони АТО, не приховували свою радість, а після здачі зброї та боєприпасів поспішили додому.

Традиційно інспектори, які повернулися з АТО, отримали кілька днів для відпочинку, аби з новими силами приступити до виконання своїх службових обов’язків.

Нагадаємо, 17 листопада волинські інспектори ДАІ поїхали на Схід.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
109 Показати IP 19 Листопада 2014 13:30
Прапор навіть не виймали ні разу
Мент до 109 Показати IP 19 Листопада 2014 16:25
Поїдь ти, і вийми! Всі тільки триндіти вмієте, і все бачите.
Анонім до Мент Показати IP 19 Листопада 2014 20:19
в Сєверодонецьку тишина і спокій. Тільки недавно до родичів їздив, в яких пробув 4-ри дні. Стріляють сєпари за містом не ближче ніж 20 км.
АТО Показати IP 19 Листопада 2014 16:10
зато учасника бойових мабуть точно отримають..............
Мент до АТО Показати IP 19 Листопада 2014 16:27
Давай, їдь і ти отримай. Закони читай!
Кувалда до мент до Мент Показати IP 19 Листопада 2014 16:40
не треба тут тикати людям - ментяра ! на дорозі ви всі такі умніки, правда тепер щось вас і не видно ніде, і не кажи, що важко тепер служити...... що пройшли ті часи коли при янеку бабло косили щодня з Волинян не шкодуючи не мене не моїх братів- волинян за будь які дрібні порушення готові були лупити три шкури або чекали на ХАБАР у 100 гривень, що забули ? так от їдь ти сам туди і послужи народу України і самій Україні , а ми там вже були і в інеті тупі фотки не виставляли зі жмяканим прапором і т.д.
Анонім до Кувалда до мент Показати IP 19 Листопада 2014 20:22
Ой що брали то і зараз Даішники беруть, щей більш внаглішу зараз і таксу підняли. А це мудило "мент" задовбав. Справжній бачу ДАішник.....мова тупа.
коли до Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 09:39
порурушуєш Правила(при цьому памятай. що це закон України. а не даїввця), то мусиш платити штраф. передбачений Законом, а якщо не хочеш платити аж таку суму, то платиш хабар менший.Які питання?Не порушуй-не будеш платити.А усі питання, чому беруть хабарі-до Авакова, бо , посилаючи своїх підлеглих на АТО, ні копійки не виділяє МВС на їхнє забезпечення, починаючи від палива, закінчуючи їжею.Так що можеш гордитися, що помагаєш нашій державі боротися з ворогом!
До кувалди Показати IP 20 Листопада 2014 11:36
Прапори вручають при від'ізді додому тому він новий а ти "кувалдо" розкажи конкретніше хто це "ми" і де ти був в АТО, назви своє ім'я. Думаю що ти просто обіжений даішниками, десь тебе опустили за порушення от ти і став кувалдою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus