USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські мобілізовані самовільно залишають військові частини

9 Лютого 2015 10:40
Волинські військовозобов’язані не гребують «самоволками».

Про це стало відомо сьогодні, 9 лютого, під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Так, зі слів виконувача обов'язків обласного військового комісара Романа Кулика, на Волині почастішали прикрі випадки, коли мобілізовані самовільно покидають місце військової служби. Зокрема, у Ківерцівському районі таких випадків зафіксували три, у Луцькому – чотири, у Маневицькому – чотири, у Ратнівському й Старовижівському – також по чотири.

Окрім того, на території області є військовозобов’язані, які після отримання повістки відмовляються їхати. Таких горе-вояк налічується 15. Стосовно них відкривають кримінальні провадження. Згідно із законом, їм загорожує кримінальна відповідальність від 2 до 5 років позбавлення волі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ПОКАРАННЯ «СВІТЯТЬ» ЗА УХИЛЕННЯ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ

Також за станом на сьогодні зареєстрували 10 кримінальних проваджень з приводу відмови волинських військовозобов’язаних виконувати свій обов’язок перед Україною.

До слова, згідно із новими змінами до законодавства України, за ухилення від військової служби осіб офіцерського складу передбачають відповідальність не менше трьох років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
111 Показати IP 9 Лютого 2015 11:01
Долар по 32 вже і це не кінець.Самому здохнути хто зна де і хто зна за що чи за кого, за чиі брудні мільйони чи за продажних політиків, а сім'я з дітками за 50 $ на місяць- зуби бл..ть на полку і здихати.Пішли ви всі Гунчики, Кулики і вам подібні п..си. Мені свою сімю годувати треба і ЗАХИЩАТИ від ГОЛОДУ!!!!!!!!!!!!!!
Дончанин до 111 Показати IP 9 Лютого 2015 16:02
По оценке МВФ доллар стоит 150 грн. Поэтому радуйся его нынешней цене.
ася Показати IP 9 Лютого 2015 11:17
МОСКОВСКИМ СОБАКАМ СОБАЧЬЯ СМЕРТЬ!)))) В МОРГАХ И КРЕМАТОРИЯХ ДОНЕЦКА - АВРАЛ! В морги Донецка привозят останки и не церемонясь, отогревая, распрямляют застывшие конечности, тут же запаковывают их в целлофан, обматывая скотчем, грузят в КамАЗы гумконвоя и отправляют в Россию. Повторяю, это только целые тела" ."Все так называемые "пазлы" не заморачиваясь, сваливают в общий мешок и утилизируют. Для этих целей применяют любые доступные способы: облить солярой и довзорвать, скинуть в ближайшие шахты-копанки, закинуть в прикопанные мобильные крематории". Всего за все время боев на Донбассе погибли и пропали без вести до 6242 российских военнослужащих. За эти последние дни боев на Донбассе армия РФу потеряло почти 900 отборных морпехов и десантников.
Дончанин до ася Показати IP 9 Лютого 2015 16:06
коментар було видалено
СЕРГІЙ Показати IP 9 Лютого 2015 11:50
ХАЙ ІДУТЬ І ВОЮЮТЬ ГУНЧИК ВІТЕР ПИРОЖИК ВІТІВ МЕЛЬНИК БОРУЦЬКИЙ БАБЕНЧУК А ЛЕКСЄЄВ РОМАНЮК КРАВЧУК СОБУЦЬКИЙ ПАЩЕНКО КРАСУЛЯ ГУТ КОЖЕВНІКОВ ПУСТОВІТ ВІЙСЬКОВИЙ ПЕНСІОНЕР ГУТ ВІСЙСЬКОВИЙ ПЕНСІОНЕР БУТ ГУСАЇМ ПЕРВАНЧУК ТКАЧУК ФЕДІК ПЕРШ ЗА ВСЕ ПОВИННІ ЙТИ НА МОБІЛІЗАЦІЮ ВІЙСЬКОВІФ ПЕНСІОНЕРИ І ЯКІ МАЮТЬ ВІЙСЬКОВУ КАФЕДРУ ІДУТЬ АЛЕ НЕ ВСІ АРМІЮ ХТО ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПРОСТИЙ НАРОД ВО ЮЮТЬ БІДНІ . ТІ ХТО ВОЮЄ В АТО І ЗАХИЩАЄ ТЕРІТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА ГОЛОДУЄ 59 ДЕНЬ СПРАВЖНІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ.
Сергію до СЕРГІЙ Показати IP 9 Лютого 2015 15:34
А ти сам мобілізувався,герой,чи ти лише х.ню писати вмієш?
ПРАВИЛЬНО Показати IP 9 Лютого 2015 12:06
РОБЛЯТЬ!!! РОЗВЕРНУТИ ТРЕБА НАШИМ ВІЙСЬКОВИМ ТЕХНІКУ, ТУ ЩО Є НА СХОДІ, І ....НА КИЇВ! ЗАДОВБАЛА ЛЮДЕЙ БЛ,,,ДЬКА ВЛАДА, ЩО ЗДАЄ ВОРОГУ НАШІ ПОЗИЦІЇ
Андрій Показати IP 9 Лютого 2015 12:32
Горе-вояк? Якось не добре сказано... Нехай йдуть в першу чергу ті, хто розкрадав державу. Тепер нехай повертаються борги
СЕРГІЙ Показати IP 9 Лютого 2015 12:42
ХАЙ ВОЛОДИМИР БОНД АР ТА БОГДАН ШИБА ІДУТЬ ВОЮЮТЬ В АТО . А НЕ ПРОСТІ ЛЮДИ.
ухилятися Показати IP 9 Лютого 2015 12:53
від мобілізаціі не потрібно.кожна людина мае навчитися стріляти і охороняти свою оселю.а награбоване за 25 років хай ідуть захіщати бондарі та міліціянти та ті хто скакав на майдані щоб війну зробити
макс Показати IP 9 Лютого 2015 13:28
А не дістали вже ви всіх?! Якого чорта людей гонять на війну, коли в Росії процвітає бізнес Президента? Чому речі не називають своїми іменами - йде війна, а ніяка не АТО? Якого чорта мені диктують, що дивитися і що купляти, а самі "керманичі" держави роблять бізнес на війні? Скільки ще кривавий пастор і кролик Сєня будуть торгувати країною на різних сходняках за кордоном?
Анонім до макс Показати IP 9 Лютого 2015 16:09
А тому що у президента на Україні процвітає збройний бізнес.
Вітя Показати IP 9 Лютого 2015 13:29
Немає за що там здихати.
777 Показати IP 9 Лютого 2015 13:43
ви йо-ні полішуки,спочатку за 100грн,ви голосуєте за мартинюків,смітюхів,єремеєвих,а потім плачите що вас ограбили .Ви тільки контрабанду возити вмієте і сусіда на-ти можете.
пр Показати IP 9 Лютого 2015 13:50
Кожний випадок репресій українців веде до повалення цієї бандицької, олігархічної вляди.
Факт Показати IP 9 Лютого 2015 14:58
п. Гунчик, Ви приблизно вже бачите де люди бачать Вас та Вашого Президента? ще ні? Тоді перечитуйте на ніч: "Долар по 32 вже і це не кінець.Самому здохнути хто зна де і хто зна за що чи за кого, за чиі брудні мільйони чи за продажних політиків, а сім'я з дітками за 50 $ на місяць- зуби бл..ть на полку і здихати.Пішли ви всі Гунчики, Кулики і вам подібні п..си. Мені свою сімю годувати треба і ЗАХИЩАТИ від ГОЛОДУ!!!!!!!!!!!!!!"
братуха до Факт Показати IP 9 Лютого 2015 19:08
Якого милого курс 32?Де ти це бачив?
ганька Показати IP 9 Лютого 2015 15:04
Якби не ця б...ка влада, таких ухилень і не було б. Хлопці бачать , що їх дурять: одяг, харчі, прилади і т. п...... - за волонтерські кошти. А де державне???. Ті , що вийшли з Ілловайського котла були готові іти після відпусток на передову, але як стикнулися з нашим бюрократизмом- дали задню. Гаїшники не вспіли приїхати з АТО( а були на межі Харківської і Луганської областей на українській території на блокпостах) , обчіпляли свої машини назвами "КІБОРГ" і мають посвідчення учасника АТО, а ці, що з квітня місяця "гнили" в траншеях , пройшли Савур Могилу, Мар їнку, Ілловайськ, на плечах по три доби виносили пішки товаришів поранених - нема доказів і повернуті документи на присвоєння АТО. Ото нехай ті, кому присвоєнно ці звання, їхні діти і ідуть на передову , а це ментяри, гаїшники, депутати і інші чиновники, які мають доступ до "кормушки".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus