USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські правоохоронці за участю громадськості затримали старателів

9 Липня 2015 11:58
Чоловіки займалися незаконним видобутком бурштину-сирцю.

Аби протидіяти протиправному добуванню бурштину, працівники міліції Маневицького району здійснили рейд із залученням представників громадськості, лісової охорони, екологічної інспекції та контролюючих органів.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

У результаті патрулювання правоохоронці у лісовому масиві поблизу села Галузії виявили групу осіб, які здійснювали незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення. Із місця події вилучили спеціальне обладнання, зокрема мотопомпу, пожежні рукави, штирі та сачки.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 240 (Порушення правил охорони та використання надр). Триває досудове слідство. Старателям загрожує покарання – від штрафу до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині депутати облради спробували питання видобутку бурштину перевести у правове поле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus