USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські «сеньйори» навчатимуться у Словаччині

6 Вересня 2015 15:44
Навчання у рамках проекту «Центр освіти третього віку», який реалізовується на базі Волинського інституту економіки та менеджменту, розпочинається масштабним заходом.

Зокрема, впродовж 9-13 вересня спортивна команда з 14-ти слухачів Центру перебуватиме у Словаччині на Спортивній олімпіаді для студентів університетів третього віку, - інформує «ГромадськеВолинь».

Цей захід уже вчетверте проводять організатори Центру освіти впродовж життя Технічного університету міста Зволен і цьогоріч він приурочений до 20-ї річниці із дня заснування освітнього закладу. На олімпіаді зберуться літні студенти зі Словаччини, України, Угорщини, Чехії, Литви, Польщі та Німеччини.

Активні сеньйори («сеньйор» – так у Європі часто називають людину поважного віку) змагатимуться в таких видах спорту, як настільний теніс, стрільба з пневматичної гвинтівки, шахи, стрільба з лука, йога, туризм й орієнтація на місцевості тощо, танцюватимуть зумбу та займатимуться йогою. А ще організатори обіцяють ознайомити всіх гостей з народними словацькими ремеслами та почастувати традиційними словацькими стравами.

Довідка: Центр освіти третього віку ВІЕМ – соціальний освітній проект для аудиторії 55+ за підтримки програми Європейського Союзу Tempus, який реалізовується на базі Волинського інституту економіки та менеджменту.

Він передбачає організацію навчання та дозвілля для людей зрілого віку за наступними напрямками: Інформаційно-комп’ютерні технології, Іноземна мова, Вікова психологія, Соціально-правовий, Здоровий спосіб життя та Культурно-мистецький. В рамках проекту діятимуть також клуби за інтересами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus