USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські шахтарі перекрили дорогу на Львівщину

31 Серпня 2016 13:47
Шахтарі копальні №10 “Нововолинська” знову вийшли на акцію протесту. Відтак, 31 серпня гірники перекли дорогу перед мостом через річку Західний Буг на кордоні Волинської та Львівської областей, вимагаючи виплати заборгованості із заробітної плати. Працівники безперервно пересуваються по пішохідному переході, перешкоджаючи цим рух транспорту по трасі міжнародного значення, - інформує БУГ.

Як зазначив голова профспілки шахти № 10 “Нововолинська” Володимир Прадід, акція була організована у зв’язку з відсутністю фінансування будівництва копальні та виплати заборгованої заробітної плати за червень, липень, серпень цього року.

Шахтарі попередили владу, якщо заборгована зарплата та гроші на розвиток шахти не будуть виділенні, вони організують масштабніший протест біля пункту пропуску Ягодин.
Нагадуємо, що 16-го серпня шахту №10 “Нововолинську” відвідав заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Анатолій Корзун і надав обіцянку, що Дня шахтаря заборговані кошти будуть виділені у повному обсязі. Але у висновку сумлінні працівники копальні зустріли своє свято без грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus