USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські університети потрапили в сотню кращих за рейтингом

31 Травня 2014 10:10
Волинські університети потрапили в сотню кращих за рейтингом проекту «Топ 200 Україна», який визначається кількома важливими показниками.

Зокрема, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки посів 75 сходинку рейтингу, а Луцький національний технічний університет – 77, інформує «Рейтинг ВНЗ».

Цього року — восьмий випуск рейтингу. Його методика побудована відповідно до міжнародних принципів ранжування університетів і передбачає проведення порівняльного аналізу досягнень вишів різних типів на основі низки універсальних критеріїв. У використовуваній методиці діяльність вишів оцінюється з допомогою агрегованого показника (інтегрального індексу), який формується на підставі індикаторів прямого вимірювання (80%), експертного оцінювання якості підготовки випускників вишів представниками роботодавців і академічного співтовариства (15%), а також із використанням міжнародних наукометричних і веб-метричних даних (5%). Інтегральний індекс представлено трьома складниками: якість науково-педагогічного потенціалу, якість навчання, міжнародне визнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Осса Показати IP 31 Травня 2014 11:10
Ніяк той ЛНТУ не відстає. Як вони той рейтинг накручують. Бачу на основі міжнародних балів.
дідусь Показати IP 31 Травня 2014 14:03
Пишаюсь, що мої внучки навчаються в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка і в національному університеті "Львівська політехніка", а не в "школі комбайнерів" імені божидарника.
рпрп Показати IP 31 Травня 2014 14:13
той рейтинг сумнівний і не показник. а на міжнародній арені - по нулях. це -показник
Гость Показати IP 1 Червня 2014 10:14
Це смішно,який найвищий. Ці хабарники- ще дають освіту якусь.Та ніяку. Вчаться одні тупаки, які платять бабло цим викладачам,які не роблять, а гроші гребуть. Наші унверситети за кордоном не варті нічого.Хібань в Гондурасі чи Китаї. В Німеччині і навіть у Польщі їх ніхто не сприймає всерйоз.Дипломи їх висміюють і зразу питають,куплені, а вголові нуль. Не смішіть курей. Коци,Божидарники-хабарники ,а про приватні і мови нема-там викладачі не мають аспірантури нічого, прям зі школи чи вузу, який закінчив за гроші.А в школі вчився на 2.Викладає мову,а сам її не знає.Стидоба і позор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus