USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські брати-сироти отримали власний дах над головою

11 Вересня 2013 18:44
Трикімнатний будинок і 25 соток землі - такий подарунок отримали брати-сироти Михайло і Дмитро Науменки, інформує ВОДТРК.
Будинок, де раніше жили діти разом із матір’ю, згорів. Мати через алкогольну залежність втратила батьківські права, тож обидва юнаки віком 15-ти і 11-ти років з 2008 року отримали статус дітей-сиріт і перебувають на обліку служби у справах дітей.

Ключі від трикімнатного цегляного будинку, державні акти на володіння житлом і 25-ма сотками землі братам-сиротам Михайлу і Дмитру Науменкам урочисто вручили голови Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук і районної ради Ігор Волошенюк.
У повідомленні йдеться, що торік з районного бюджету на придбання будинку для дітей-сиріт виділили 45 тисяч гривень. Щоправда, будинок і земельна ділянка в селі Кошів коштували 51 тисячу гривень. Тому ще 6 тисяч додали з бюджету Головненської школи-інтернату, де зараз вчаться і живуть брати Науменки.

До закінчення школи Михайло і Дмитро Науменки житимуть в інтернаті, потім переберуться у Кошів. Хлопці кажуть, що на канікулах власними силами облаштовуватимуть будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталя Показати IP 11 Вересня 2013 19:44
Молодці усі, хто до цього долучився! Хай хлопцям пощастить у житті.
Ваня Показати IP 12 Вересня 2013 10:05
Хоч одну добру справу зробтли бідним діткам. Хай щасливо і добре живуть та й будуть здорові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus