USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські ДАІшники взялися за підводи. ФОТО

30 Березня 2011 17:33
На центральних магістралях Волинської області працівники ДАІ зупиняють водіїв гужового транспорту, аби нагадати водіям про техніку безпеки на дорогах та вручити листівки із застереженнями.
В міліції наголошують, що гужові візки повинні бути обладнані відповідно до вимог правил дорожнього руху, а саме: повинні бути світловідбиваючі елементи: спереду – білого кольору, ззаду – червоного, – інформують у ВЗГ УМВС в області.
Саме на весні часто виникають аварійні ситуації, коли люди прямують на городи, поля, виїжджаючи при цьому на центральні магістралі. Особливо це небезпечно в темну пору доби, позаяк тоді вони стають менш помітними, розповідають у міліції.
Старший інспектор сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області лейтенант міліції Олександр Паламарчук розповідає, що особливо така їзда «популярна» серед сільського населення.
Нерідко селяни, каже він, виїжджають на проїжджу частину дороги без спеціально обладнаних світловідбиваючих елементів на транспорті, мотивуючи це тим, що вдасться «проскочити».
Автомобіліст Валентин розповів, що уже не раз на дорозі ставав жертвою водіїв, які не обладнують гужовий транспорт катафотами.
Розповідає, що одного разу повертався з сім’єю ввечері додому. Ледве встиг пригальмувати перед возом, який не був обладнаний світловідбиваючими елементами.
З 30 березня усі наряди Державтоінспекції Волині, що заступають у нічну зміну, ведуть контроль за дотриманням правил дорожнього руху саме водіями гужового транспорту, - наголошують правоохоронці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Niсk Показати IP 30 Березня 2011 17:47
Ги... Техталони їм впровадьте, цивілку і вогнегасник у фуру. І щоб пристібались. ))) Як то ще в ДАІ до такого не додумались???
ЗА Показати IP 30 Березня 2011 19:15
На цих теренах роботи для ДАІ море! І це дуже добре хтось догадався щоб провести таку роботу. Це необхідно щодня контролювати, але все хороше швидко проходить. Проколювати шини потрібно-хто буде злісно ухилятись від ПДР !
zelenuj Показати IP 30 Березня 2011 19:47
Якби Ви були водієм, то знали б всю суть цієї проблеми.
Михайло Показати IP 30 Березня 2011 21:10
Це потрібно робити постійно.Якщо ця праця збереже хоч одне життя або людську долю , то вона необхідна.
tatarynb Показати IP 30 Березня 2011 23:40
цілий розділ відведений в правилах дорожнього руху для них хто з конюхів їх читав?
Нік Показати IP 31 Березня 2011 08:31
Трошки посміялися і досить.Це питання дуже актуальне, особливо у теперішню пору.Спочатку треба попередити, а потім і штрафувати, бо це в нічний час найбільша небезпека на наших дорогах.Майже всі вони їздять у нетверезому стані, однак на рівні зі всіма являються учасниками дорожнього руху і повинні нарівні зі всіма нести відповідальність.Хто попадав з ними у неприємні ситуації, той я думаю мене зрозуміє та підтримає.
Алкоголік Показати IP 31 Березня 2011 11:18
Треба як у Польщі-там знаки які взагалі по магістралям гужовому транспорту забороняють рухатись! По полям хай їздять-немає що їм на дорозі робити, а як їх наказують мені цікаво знати? Коней на штрафмайданчик забирають чи що?
zelenuj Показати IP 3 Квітня 2011 22:25
Шановний алкоголік-читайте законодавство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus