USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські музейники навчали дітей українських традицій. ФОТО

15 Серпня 2013 18:42
Зустріч у таборі літнього відпочинку дітей імені Олега Кошового в Дачному Ківерцівського району зорганізували працівники Волинського краєзнавчого музею, інформує Музейний простір Волині.
Під час заходу музейні працівники ознайомили юних волинян із традиціями та звичаями, що пов’язані з вишитими рушниками, розповіли про їх призначення та особливості використання. Також діти не лише подивилися, але і приміряли народний одяг, навчились пов’язувати хустку різними способами.


Крім того, для дітей організували екскурс у давню історію Волині, зокрема, змальований один день із життя первісної людини. Ознайомилися вони і з подіями Другої Світової війни на території волинського краю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus