USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські волонтери-рятувальники змагалися з поляками і білорусами

28 Липня 2013 18:03
У селі Світязь Шацького району цими вихідними відбулася урочиста зустріч юних волинських волонтерів-рятувальників із однодумцями з Брестської області Республіки Білорусь та Подляського воєводства Польщі, інформує ProKovel.com.

Під час зустрічі діти створювали малюнки, плакати та роботи з пропаганди правил безпеки, брали участь у конкурсах та вікторинах на знання правильних дій у надзвичайних ситуаціях та під час надання першої медичної допомоги. Також юні волонтери навчали усіх бажаючих виконання реанімаційних заходів із порятунку людини завдяки спеціального комп’ютеризованого манекена, відеороликів та друкованої продукції соціальної тематики.
Учні ковельських шкіл віком від 7 до 17 років, під час обміну досвідом молодіжних волонтерських організацій прикордонних регіонів трьох країн, досягли найкращих результатів. Їх головна мета - пропаганда правил безпеки життєдіяльності серед населення.

Організували зустріч волинян з волонтерами сусідніх держав представники Управління ДСНС України в області та обласна організація Добровільного пожежного товариства спільно з управлінням освіти та науки облдержадміністрації. Захід відбувся з метою реалізувати проект «Молодь прикордоння: разом за безпеку». А співфінансував його Європейський Союз згідно з програмою «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus