USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинському захиснику шукають грілки для ніг

9 Січня 2017 11:44
Волинському захиснику,який обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту, шукають грілки для ніг. Про це на своїй сторінці в мережі написала волонтерка Людміла Савіна.

"У різдвяні свята у нас на Волині справжня казка - сніг під ногами хрустить, мороз -23, лунають колядки! А нашому Герою кіборгу Андрію Луцику не до веселощів - на таку погоду ноги стають дерев'яними, страшно мерзнуть", - написала в мережі волонтерка.

Андрій - інвалід війни, який обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту. Влітку 2015-го руки і ноги Луцика втратили повну рухливість. Після діагностування хвороби Рейна, у Львові в вересні Андрію запропонували і зробили 2 операціі по розблокуванню судин. Також, видалили 2 ребра. Перша операція пройшла добре… А друга операція, на жаль, пройшла невдало ‒ заділи нерв і ліва рука втратила рухливість.

"Сьогодні лікарі продовжують боротися за здоров'я Андрія! Проведено ще кілька складних операцій по пересадці жирових ткакнин - лікарі рятують руку від ампутації. Один палець все ж змушені були ампутувати", - додає волонтерка.



Небайдужих волинян, які можуть допомогти з купівлею грілок для ніг, або знають, де купити, просять звертатися до волонтера Людмили в приват.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 9 Січня 2017 14:19
Для чого тоді Кобилинський і т.п. щоб я шукав грелку
Евреям Показати IP 9 Січня 2017 15:43
в Украине хорошо только воровать казну страны !!! Все остальное их ждет в теплых и спокойных краях !!! Есть евреи - живут в основном в Израиле, у них есть законы, права, сажают за коррупцию. Есть жиды - сволочи и мрази, воруют не зная мер, когда им мешают воровать сразу орут об ущемлении прав и антисемитизме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus