USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинських абітурієнтів запрошують перевірити власні знання перед ЗНО

29 Листопада 2014 12:55
Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання вперше проходитимуть усі випускники середніх загальноосвітніх навчальних закладів. Скласти тести з української мови та літератури їм потрібно, щоб отримати оцінки за державну підсумкову атестацію з цього предмета або для вступу до вищого навчального закладу.

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує майбутніх абітурієнтів Волині та Рівненщини на пробне тестування, - повідомляє «Волинь-нова».

Пробне тестування потрібне учням випускних класів, не тільки, щоб перевірити свої знання та ознайомились із процедурою проведення ЗНО, а й психологічно адаптуватися перед основним іспитом, попередньо оцінили рівень своїх знань. Учасники також зможуть скористатись сервісом із визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100—200 балів. Для цього слід зареєструватись на сайті www.lvtest.org.ua, але лише до 15 грудня цього року. Участь в одному незалежному оцінюванні коштує 89 гривень.

Іспит (за вибором базового або поглибленого рівня) з української мови і літератури складатимуть 21 березня 2015 року, з математики, історії України, географії, біології, іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська), хімії, фізики, російської мови — 28 березня.

Додаткова інформація розміщена на сайтах УЦОЯО та ЛРЦОЯО www.testportal.com.ua, www.lvtest.org.ua. Її також можна отримати електронним листом (e-mail ЛРЦОЯО — [email protected]) та по гарячій телефонній лінії ЛРЦОЯО за номером (032)24-22-660.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про п’ять нововведень, що чекають у 2015 році на абітурієнтів, які здаватимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus