USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинських контрабандистів у небі над Польщею виявив бойовий гелікоптер

3 Серпня 2017 09:28
На перехоплення повітряних контрабандистів із Волині поляки на Люблінщини підняли в небо бойовий гелікоптер.

Про це повідомляє «Волинська газета».

Так, у ніч з 1 на 2 серпня 2017 р. над польським містечком Воля Угруска Люблінського воєводства РП прикордонники з льотного відділу виконували бойовий політ на гелікоптері «PZL-Kania». Екіпаж отримав повідомлення з землі, що з боку України (Любомльський р-н Волинської обл.) в західному напрямку рухається невідомий літальний апарат

«Екіпаж уже за кілька хвилин після отримання інформації змінив курс польоту. Льотчики помітили в повітрі мотодельтаплан. Літальний апарат без розпізнавальних знаків кружляв, вказуючи, що збирається щось скидати на землю. Донизу полетіли картонні коробки. Це тривало дуже короткий час, а потім об’єкт зник у тому ж напрямку, звідки прилетів, – розповів журналістам газети «Kurier Lubelski» підпоручник Даріуш Сєнніцкі, прес-секретар Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща.

Потім прикордонники знайшли місце скидання пакунків із контрабандними цигарками. Вартість вилученого – понад 95 тис. польських злотих (665 тис. грн).

Зараз правоохоронці просять допомоги в українських колег щодо таємничого мотодельтаплана, а також шукають поляків, які мали забрати незаконний вантаж.

На фото з газети «Kurier Lubelski»: гелікоптер, який виявив повітряного контрабандиста та його вантаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus