USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинських студентів у майбутньому теж чекає ЗНО

7 Травня 2014 21:01
В Україні готується процедура введення здачі зовнішнього незалежного оцінювання після бакалаврату.

Про це розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середюк під час прес-конференції вчора, 6 травня .

Вона зазначила, що під час перших тестувань, коли ЗНО було лише нововведенням, чимало ректорів університетів скептично ставилися до цього процесу, дехто навіть відкрито виступав проти. Однак, каже Лариса Середюк, керівники вишів змінили свою думку.

Більше того, у недалекому майбутньому ЗНО можуть запровадити і у вузах України.

На думку Лариси Середюк, здача ЗНО бакалаврами стимулюватиме навчання студентів. А також це буде дуже доцільним під час вступу до магістратури.

Нагадаємо, випускники волинських шкіл уже в червні цього року здаватимуть зовнішнє незалежне оцінювання. Разом з волинянами складатимуть ЗНО й переселенці з Криму. Крім того, освітяни попередили, що спроби продажу тестових завдань - шахрайство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 7 Травня 2014 23:03
Чушь собачья. Ведь ЗНО даже после школы дает преимущество зубрилам, а не тем, кто может мыслить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus