USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських воїнів-добровольців провели на війну

3 Листопада 2014 10:19
Побажати щасливої дороги і повернення бійцям 3-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу прийшли лучани учора, 2 листопада.

Провести луцьких воїнів на Схід зібралося чимало краян. Трепетне прощання відбулося біля пам’ятника Тарасові Шевченку, що поруч із головним корпусом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

«І знову в бій за рідну Україну, за красу її, знедолений народ! Наші воїни стають щитом від ворога, від його проходження далі, незламність їхнього духу лякає супротивника і захоплює душі небайдужого українського народу. Нехай з ними буде Бог і перемога!» - йдеться у офіційній спільноті батальйону у соцмережах.

Побажати бійцям перемоги та швидкого повернення прийшли рідні, близькі, друзі та просто краяни. Дівчата одягнули віночки. А сміливці взяли із собою прапори, дитячі малюнки, та інші дарунки, які постійно нагадуватимуть воїнам, що їх чекають вдома – живими та неушкодженими.

Помолитися за волинських добровольців прийшли й представники духовенства. Разом з присутніми вони почитали молитву, благословили хлопців у добру путь та окропили освяченою водою молодих патріотів.

Зауважимо, що на передову відправилось 17 бійців Добровольчого українського корпусу. Багатьом із них раніше уже доводилось відчути на власному досвіді грікий присмак війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Таня Показати IP 3 Листопада 2014 10:45
Дорогі наші ВОЇНИ. Щасливої дороги. Нехай Матінка Божа Вас оберігає від куль. Повертайтеся скоріше живими і здоровими додому з перемогою.
*********** Показати IP 3 Листопада 2014 11:06
Молимось за вас усіх, хто нас захищає. Удачі вам! Чекаємо всіх живих і здорових!
Марк Показати IP 3 Листопада 2014 11:25
Гляньте фото тут _http://www.volynnews.com/news/economics/holovu-lutskoyi-rayrady-bezpidstavno-zvynuvachuiut-u-nazhyvi-na-milyon/ і чим ми хужі. З це ще треба воювати?
Юрій до Марк Показати IP 3 Листопада 2014 12:45
Москаль ти (палишся)... Невже ще вам ватнікам не дійшло, що тут тупа пропаганда не діє.
Иван к Марку Показати IP 3 Листопада 2014 14:13
Биомасса из даунбасса, хлеборезку закрой!
Cтепан Бандерка Показати IP 3 Листопада 2014 19:09
коментар було видалено
Свідок... Показати IP 4 Листопада 2014 08:19
.... Тільки не сприйміть мене за ватніка.... Ну, але, якщо сприймете, то грець із ним))) Але питанячко: чому ці усі молодики, як і п"ятірка ти, що цього ж таки дня на чолі із Бакуліним Володимиром із ДУКу не були мобілізовані до лав ЗСУ ще в квітні...... і які донині в голоді і холоді боронять ашу землю?? Відповідь проста: відкосили свого часу або дійсно не придатні до військової служби, чи не так? Можливо ісує 3 варіант..... Я нічого не маю проти, просто "остоЄбЄніло", шо воєнкамати всей страни туда відправили пацанов як м"ясо більше аніж півроку тому, а тут 10 ентузіастів надумали Батьківщину позахищати тиждень-другий і ЇМ ДЕФІРАМБИ наспівувати..... Воєнкамати тисячами відправляли волинських хлопаків і ніхто не знав..... Взнавали їхні імена, коли вони поверталися ГРУЗОМ 200...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus