USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинських засуджених відмовляють від суїциду

9 Квітня 2014 17:48
В обласному управлінні Державної пенітенціарної служби України вдосконалюють роботу з профілактики суїциду серед засуджених та осіб, узятих під варту. З цього приводу в установах виконання покарань області організували інформаційно-просвітницьку акцію «Врятуй життя!», повідомили у прес-службі волинських пенітенціаріїв.

Упродовж двох місяців персонал соціально-виховної та психологічної служб установ області спільно з представниками релігійних та громадських організацій влаштовували конкурси плакатів, перегляди тематичних фільмів, психологічні тренінги, бесіди, виховні години та обговорення тематичних публікацій.

Найактивнішу участь засуджені взяли у конкурсі плакатів. Його метою було показати, що відповідно до загально-суспільної та релігійної моралі найбільшою цінністю є людське життя і будь-які суїцидальні дії засуджених та осіб, взятих під варту, неприпустимі. Плакати отримали назви: «Збережи життя», «Зроби свій вибір», «Живи», «Життя або смерть», «Янгол охоронець».

До слова, робота із профілактики суїцидів відбувається постійно. Зокрема, жіноча громадська організація «Найщасливіша» реалізовує проект «Школа формування особистості, яка досягає цілей», в рамках якої волонтери організації щосуботи проводять із засудженими Ковельської виховної колонії тренінги, виховні години, перегляди фільмів та їх обговорення. Психологи громадської організації допомагають засудженим, які перебувають на профілактичному обліку як схильні до самогубства, налагодити втрачені соціальні зв’язки, а також в подальшому допомагатимуть в соціальній адаптації після звільнення від відбування покарання.

Під час реалізації програми диференційованого виховного впливу «Духовне відродження» для засуджених в установах області представники релігійних організацій систематично проводять духовно-просвітницькі лекції, бесіди щодо цінності людського життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 9 Квітня 2014 20:15
Тобто знайшли спосіб як знищити засуджених. Будуть промивати їм мізки що не треба кінчати життя самогубством поки ті не почнуть вішатися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus