USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Волинських дітей годують поганим м’ясом?

8 Червня 2011 18:12
В одному з таборів Іваничівського району дітей годують м’ясом, яке купують за завищеними цінами та яке не відповідає санітарно-гігієнічним нормам.
Про це йшлося у середу, 8 червня, під час засідання обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.
Як розповіла заступниця головного санітарного лікаря області Лариса Дудковська, в одному з таборів Іваничівського району дітей годують м’ясом глибокої заморозки, яке має середній термін 6 місяців.
Чиновниця-санепідеміолог називає цей факт «неподобством», оскільки згідно санітарно-гігієнічних вимог у таборах готувати їжу повинні виключно зі свіжого та охолодженого м’яса.
Більше того, постачається ця сировина із Сокальського району Львівської області за завищеною ціною – один кілограм такого м’яса купують за ціною у майже 40 гривень, хоча по усій області табори закуповують м’ясо за нижчою ціною.
Цим «кричущим випадком», як назвала його Дудковська, зацікавився керівник штабу, перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко.
«Усі документи по Іваничах мені на стіл. Будемо розбиратися», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тю! Показати IP 9 Червня 2011 02:50
та ж чиновниця й винна буде. бо сес контролює усе це. чи не контролює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus