USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянки наліпили українським захисникам смачних вареників

17 Березня 2017 08:00
Жінки з аматорського гурту «Сокілські веселухи» з села Сокіл Рожищенського району наліпили українським захисникам на передову 14 відер смачних домашніх вареників.

Ці панянки - окраса будь-якого святкового дійства. Вміють колоритні жіночки зачарувати глядача мелодійною українською піснею і дотепним словом. Та не тільки проведенням культурно-мистецьких заходів долучаються до громадського життя аматори сцени.

Нещодавно з ініціативи керівника гурту Наталії Богачук вирішили потішити смаколиками вояків на сході. До хорошої справи пристали і члени клубу «Рукодільниця», що функціонує при сільському осередку культури під керівництвом Світлани Гончаревич.

Вісімнадцять ініціативних господинь зібралися в домівці Світлани Гончаревич, позносили власні продукти і цілий день ліпили та варили смачні вареники з сиром, картоплею та капустою, складали у пластмасові відра та заливали смальцем.

Робота йшла злагоджено та вправно, адже кожна жінка вкладала в улюблену справу українців свою душу, бо зі щемом в серці згадувала рідних, близьких та знайомих, які вже пройшли воєнне пекло або ще й нині воюють з російським агресором.

Двадцять п’ять кілограмів борошна використали сокілські господині наліпили чотирнадцять відер вареників і за посередництвом ГФ «Народна самооборона м. Рожище» передали на передову. Жінки впевнені, смаколики потішать вояків, нагадають про рідний дім, де завдяки їм тепло і затишно, а ще стануть свідченням того, що їх поважають, чекають і люблять, бо вони захищають кожного з нас.

Тетяна Боярин
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бабця Марія Показати IP 17 Березня 2017 08:38
Барига а що ти зробив для України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus