USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинським держслужбовцям натякнули про смертну кару за хабарництво

14 Листопада 2013 18:14
Луцьк сьогодні приймав учасників VII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми державного управління на сучасному етапі державотворення», - інформує «Під прицілом».
У вступній промові заступник голови – керівник апарату Волинської ОДА Станіслав Ющик розповідав про досягнення облдержадміністрації в різних сферах роботи адміністрації. Особливу увагу чиновник приділив проблемі інформатизації області: «Ми плануємо впровадити супутниковий зв’язок у всіх сільських та селищних радах Волині.
Окрім цього, необхідно відкривати консалтингові структури, які б надавали консультативну допомогу волинським держслужбовцям з професійних питань. Також для нашої адміністрації було створено веб-сайт «Прозорий контроль», що дозволяє контролювати та перевіряти всі подані працівниками декларації та звіти й виявляти порушення. Така система допоможе нам у боротьбі з корупцією».
Досить цікаву для учасників конференції думку висловив перший заступник директора Інституту проблем державного управління і місцевого самоврядування НАДУ при Президентові України Юрій Сурмін. Він наголосив на методах боротьби з корупцією: «Було б добре, якби наші управлінці могли б відвідувати Китай та побачити смертну кару, що присуджують там за хабарництво».
Окрім того, на конференції виступали відомі державні службовці з Волинської та інших областей України, аспіранти та студенти університетів Луцька, Донецька, Полтави, Харкова, Львова та Чернівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 14 Листопада 2013 19:44
І шо? Налякалися і поздавали хабарі??
345 Показати IP 14 Листопада 2013 21:13
Ха ха . Брав і буду брати. І дітям передам своє службове місце. Двох синів мусово забезпечити.
Чин до 345 Показати IP 14 Листопада 2013 23:44
А ще треба свата пристроїти і куму випросити посаду.
111 Показати IP 14 Листопада 2013 21:26
За зарплату держслужбовця не проживеш, вона такаж як у працівника ЖЕКу. Тому не дивно,що хабарництво досить популярне у цій сфері. Тай думаю, що люба людина на місці службової особи не відмовиться від "подяки" за яку дію, просто такий в нас менталітет.
людина в цивільному Показати IP 14 Листопада 2013 22:06
не беру бо не дають
Слж Показати IP 14 Листопада 2013 23:36
Мало дають, дуже жадібний народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus