USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським дітям збирають гроші на слухові апарати

7 Квітня 2013 13:48
Акція зі збору коштів для дітей, які мають вади слуху, «Серце до серця» розпочинається сьогодні, 7-ого квітня.

«Ми стартували» - саме так 7 квітня Всеукраїнській благодійний фонд «Серце до серця» у Волинській області оголосив про початок благодійної акції.

На Волині є загалом 334 дитини з вадами слуху, з них 135 потребують протезування (встановлення слухових апаратів – примітка «ВН»).

Так, в області з 7 по 28 квітня буде відбуватись масовий збір коштів для закупівлі медичного обладнання діткам, які цього потребують.
До слова, під час акції організатори прозоро звітують перед громадою – вказують розміри зібраних коштів, а також – закупленого обладнання. Зокрема, у 2012 році Волинь мала рекордні результати – тоді зібрали 354893,2 тисяч гривень.

Організатори повідомляють, що згідно з динамікою збору коштів у Волинській області, з кожним роком волиняни стають менш байдужими.

«Якщо кожен волинянин пожертвує одну гривню на користь дітей, які мають вади слуху, ми забезпечимо їх усіх медичним обладнанням» - це той факт, який дає зрозуміти людям, що кожна копійка надана ними, може принести неабияку користь.

Наразі партнерами акції стали: «Ретранс», «Волинська ліга КВН», «Монастирська дорога», «Кофеїн», «Big Burger», «Салют», «Рестпарк», «Світязь», «Танго-Маркет», «ПортCity», «D’Luxe», «Капеллі», «Грант Персона», «Гармидер», «Майдан», «Zefir», «Делайти», «Гойдалка», «Студентська ліга КВН».

Нагадаємо, нещодавно регіональний представник у Волинській області ВБФ «Серце до серця» Богдан Іщук звернувся до депутатів Волиньради із проханням долучитися до благодійної акції.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus