USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У депутатів облради попрохали зайнятися благодійністю

5 Квітня 2013 12:03
Депутатів Волинської облради попрохали долучитися до благодійної акції «Серце до серця» і допомогти придбати необхідні для дітей із вадами слуху протези.
Про це стало відомо під час 18-ої сесії Волинської облради 5 квітня.
Регіональний представник у Волинській області ВБФ «Серце до серця» Богдан Іщук звернувся до депутатів Волиньради із проханням долучитися до благодійної акції і зібрати гроші дітям з вадами слуху, які потребують протезування – встановлення слухових апаратів.
За словами Іщука, акція відбувається уже увосьме. Так, лише торік на Волині вдалося зібрати 354 тисячі гривень для дітей, які хворіють на цукровий діабет. Їх вдалося забезпечити 18 інсуліновими помпами, які придбали за ці гроші, і закрили проблему нестачі медичного обладнання для цих діток.
Цього року допомогти хочуть дітям із вадами слуху, яких в області налічують приблизно 334 особи. Так, 135 з них потребують протезування – встановлення слухових апаратів, ціна одного з яких – 3 тисячі гривень.
«Ми зможемо вирішити проблему… По суті, вони не чують цей світ і ми можемо зробити так, щоб вони його почули», - зазначив Богдан Іщук.
Так, орієнтовно потрібно зібрати 400 тисяч гривень. «Отримавши таку суму, ми закриємо проблему», - додав представник фонду на Волині.
Зазначивши, що гроші можна спрямувати на рахунок фонду, Богдан Іщук додав, що давати можна будь яку суму від 5 гривень. «Все залежить від вас. Це справді є благодійність і до ніяких речей ми вас не можемо примушувати», - зауважив він.
Окрім того, Іщук висловив думку, що на підприємствах Волині можна встановити скриньки, аби зібрати гроші.
Голова Волинської облради Володимир Войтович зазначив, що депутати, які приїхали на сесію, уже долучилися до акції і віддали свої відрядні у цей фонд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus