USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський Автомайдан розвозить повістки військовозобов’язаним

3 Березня 2014 13:24
Люди йдуть і йдуть до військкоматів, щоб у разі потреби захищати свою Батьківщину. Про це інформує «Волинська правда».

Нині ситуація в західних областях України є стабільною та контрольованою. Війська, які дислокуються в регіоні, приведені у вищу ступінь бойової готовності. Бойових дух і настрій офіцерів – високий. Військові готові виконати свій конституційний обов’язок.

Військові наголошують, що зараз загальнодержавна мобілізація військовозобов’язаних не здійснюється. Разом із тим, населення демонструє високий патріотизм. Наприклад, на Волині добровольцями уже стали 137 осіб. Також відбувається докомплектація військових комісаріатів. До цього буде залучено 317 волинян. Заступник військового комісара з виховної роботи Володимир Бондарук зауважив, що загалом в області військковозобов’язаними є близько 15 тисяч осіб. Також в області відбувається перевірка людських і технічних ресурсів. Людей закликають не боятися повісток, адже це може бути лише перевірка, а не виклик до Збройних Сил України. Допомагає військовим Автомайдан, який розносить повістки. Стати добровольцями можуть і жінки, особливо, якщо у них є відповідна освіта: наприклад, лікаря чи медичної сестри. Зараз укладають списки тих, хто у випадку потреби зможе допомогти армії. Тільки за час перебування журналістів у Волинському обласному військовому комісаріаті до нього прибуло троє чоловіків. Вони готові захищати свою Батьківщину. Хтось уже служив у війську і є офіцером запасу, а хтось – незнайомий з військовою службою.

Журналісти побачили, як військковозобов’язані проходять медичну комісію. Спочатку з ними відбувається співбесіда, адже, можливо, у якогось є поважні причини, щоб не служити у лавах ЗСУ згідно з українським законодавством. У такому випадку надається відстрочка. Далі вони відвідують терапевта, хірурга, окуліста, отоларинголога, психіатра, ренгенолога тощо. Начальник медичної комісії у військкоматі Ілля Чорний розповів, що вранці уже було оглянуто 25 військковозобов’язаних. Всі здорові, настрій – задовільний.

Додамо, що згідно з рішення оперативно штабу на Волині у ліцеї з посиленою військо-фізичною підготовкою відбуваються збори у форматі закритого циклу, де протягом 10 днів волиняни вчаться володіти зброєю або пригадують технічні навички, котрі вони набули, коли служили у війську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
гість Показати IP 3 Березня 2014 13:29
Гузь і Данильчук перші мають отримати повістки..... ну і Козюру прихопіть разом... йому теж ще 35 нема.... гайда хлопці.... ми ще й на вокзал прийдемо.. ручками помашемо
ЛУЧАНКА до гість Показати IP 3 Березня 2014 13:46
А БОНДАРЯ ВИ ЗАБУЛИ
не гість до гість Показати IP 3 Березня 2014 13:48
а скласти їм компанію слабо? можете лише як дівка ручкою помахати?
до до не гість Показати IP 3 Березня 2014 15:02
а я і є дівка
НЕЛУЧАНИН до до Показати IP 3 Березня 2014 15:56
воно й видно , що ти тільки помахатись можеш
Лучанин до гість Показати IP 3 Березня 2014 17:54
та вони зараз у Ліпінах., чи в Олиці свої "Жовті карточки-наполенів і цезарів" обновлюють. .
війско Показати IP 3 Березня 2014 13:37
А в них "справка", ви що не бачили?:) Їм справжні військові ніколи зброю не довірять!!! Їм тільки стадом бігати і чиновників лякати! Разом з повісткою Гузю і Данильчуку треба памперси видавати, бо з такого переляку можуть і...того...! О 14.00 в Раді прес-конференція керівництва облради і Гузь там буде, то під фото і відео вручить йому повістку будь ласка!!!
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 13:43
Міліція! Луцьк просить не ганьбити Україну- посадіть данільчука гузя москвичку яроша та іншу шваль за грати- вони ганьбять нашу країну та дають можливість ввести росйські війська, а тягнибока та всю свободу теж на нари. і не можна всяку вуличну самооборону та правий драний сектор прирівнювати до державної правоохорони- верховна рада, схаменіться! ви з глузду з'їхали! ось вам і бандиться бандерівська Україна- показали свій звірячий оскал, теперь дуже важко навести порядок. В тюрму усіх бандерівців- от чому Крим не хоче бути з нами!!!!
Джулія до Чесний Показати IP 3 Березня 2014 14:29
Про те, що "Крим не хоче", говорити ще рано. А в тюрму садити треба спершу Яника "со товаріщі". БІЛЯ ПАРАШІ!
НЕЛУЧАНИН до Чесний Показати IP 3 Березня 2014 15:58
біжи в ліпіни, там тебе чекають
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 13:45
А давайте нашому автомайдану ще кулемети дамо щоб вони як в велику вітчизняну бійці смершу вистроювали загранотряди і гнали наших хлопців воювати....
За до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 14:10
За Коломойского, Таруту, Тимошенко и Гуся та Козюру! Козаки, шикуйся, струнко....
Зоя до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 14:13
А так скоро і буде!:( Сьогодні один "розумник" у ВР подав законопроект легалізувати і надати статус Самообороні і це у сьогоднішній час? Ото маємо політиків засра...их!!!:(
Чесний Показати IP 3 Березня 2014 14:15
http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/w-rosji-wszczeto-sprawe-kryminalna-przeciwko-liderowi-prawego-sektora-
ОГО Показати IP 3 Березня 2014 14:22
ЯК ВАС УРОДИ МУСАРСКИ ЩЕ БАГАТО ЯК ДОБРЕ ЩО Е ЧИМ ЗАЙМАТИСЯ
Віка до ОГО Показати IP 3 Березня 2014 14:32
caps lock для початку навчись виключати, чи то слюни так капають на кнопку?:)
до до ОГО Показати IP 3 Березня 2014 15:02
ми свідомі громадяни і мислимо свідомо!!!! а такі тут як ти уродами і вмруть
ША ПИТОНИ Показати IP 3 Березня 2014 15:16
А я вже думав що не прийде цей час коли ми вас гадив ментовсих давити будемо ШО страшно сабаки позаривались не в одному кабаку вас нема а то куда не зайдеш кругом пяни ментовски рожи ВСЕ МИ ВАС ФОТКАЕМ ЗНИМАЕМО НА ВИДЕО ВСЕ ШО ВИ РОБИТЕ И ВАШИ СИМЬИ И ТИКИ ВИЛИЗЬТЕ КУДАСЬ СВОЕЮ НАГЛОЮ ВАНЮЧОЮ МОРДОЮ ЧЕРЕЗ МИНУТУ В ИНТЕРНЕТИ ЧЕРЕЗ ЧАС РАПОРТ И НА ЗАВОД КАЗЛИ
Нік до ША ПИТОНИ Показати IP 3 Березня 2014 18:11
Прийдуть ще такі часи , що на ментів молитись будеш. Нехай ще Данильчук зі своїми братанами погуляє по Луцьку і буде всім піпєц.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Березня 2014 16:00
всю мєнтярню - в перший ешелон на крим
Нік до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Березня 2014 18:08
Першими мають іти такі як ти ,Гузь, Данильчуки. Покажіть ,що ви не пустомелі. Чи тільки клацати на клавіатурі можеш? С*рун.....
луцьк до нелучанена Показати IP 3 Березня 2014 16:21
коментар було видалено
Бульба Показати IP 3 Березня 2014 18:30
Сегодня двое моих знакомых ходили в военкомат, типа добровольци. На них посмотрели как на дибилов, и сказали что вызовут когда понадобятся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus