USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський батальйон їде на Схід у повному спорядженні

19 Липня 2014 10:42
Перший батальйон територіальної оборони Волинської області уже наступного тижня відправиться на Схід. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі розповів Сергій Семенюк.

З його слів, наші хлопці повністю укомплектовані усім необхідним, у них бойовий дух і жодних сумнівів у перемозі.

«На наступному тижні на схід відправляється перший батальйон територіальної оборони Волинської області. В цьому батальйоні проходять службу мої знайомі та близькі друзі. Спілкувався з ними більше години, і можу сказати, що бойовий дух дуже високий, підготовка на високому рівні.

З забезпеченням від держави як завжди проблеми, але всі хлопці повністю забезпечені бронежилетами, формою, білизною, та усім необхідним, Дякуючи звичайно простим людям, яким не все рівно, навідміну від держави.

П.С. сьогодні мій син сам захотів віддати свій бінокль, який йому подарував Дід Мороз, нашим військовим. Коли я його спитав чому саме він так вирішив, то відповів «щоб захистити Україну». Коли я це разказував хлопцям, у прапорщика на очі навернулись сльози. При мені хлопці від Кості Зінкевича передали комбату три ПНБ. Потім біля КПП, зустрілись з Костею, та Олексієм Панасюком, вони привезли трохи української символіки!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Злий Показати IP 19 Липня 2014 11:39
Удачі вам,пацани! Хай Бог вас охороняє! Тримайтеся!
z Показати IP 19 Липня 2014 14:22
І Данильчука з Гудзьом заберуть!!!
Олег Показати IP 19 Липня 2014 15:35
Я,той хто служить в цьому батальоні.Хочу сказати,що крім автоматів та морального духу особовий склад не забезпечений НІЧИМ
zzzzz Показати IP 19 Липня 2014 17:48
А професійний військовий Пустовіт не хоче приєднатись? чи він і надалі буде вартувати крісло голови ОДА і трезвонити наліво і направо про патріотизм, оголошувати хвилини мовчання по загиблим на кожній нараді і НІЧОГО не робити в плані забезпечення військових всім необхідним. тільки привикли шукати спонсорів - все за рахунок людей!!!!! СКІЛЬКИ МОЖНА ЗНУЩАТИСЬ З ЛЮДЕЙ????? забрали синів,чоловіків не дивлячись ні на що - і все давайтеі амуніцію, і харчі, і одяг і ЖИТТЯ!!!!! а їхні синки будуть сидіти на лазурних берегах живесенькі і здоровесенькі!!!
макеевчанин Показати IP 19 Липня 2014 19:56
коментар було видалено
История Показати IP 20 Липня 2014 12:40
Частной особенностью возникновения УПА в начале 1943 года был приток хорошо подготовленных командных кадров всех уровней в повстанческие отряды за счет бойцов и командиров украинского батальона 201-й охранной полицейской дивизии, действовавшего в Белоруссии под Лепелем в марте — декабре 1942 года. Этот батальон был составлен из активистов ОУН(Б), которые в самом начале войны входили в состав диверсионных украинских батальонов «Роланд» (украинский командир Е. Побегущий) и «Нахтигаль» (украинский командир — Р. Шухевич). Слив эти батальоны в один антипартизанский батальон (украинский командир — Е. Побегущий, его зам. — Р. Шухевич), немцы использовали их навыки в борьбе с советскими партизанами в Белоруссии. В конце 1942 года возникла угроза разгрома этого батальона партизанами, он был выведен из Белоруссии и расформирован в конце декабря 1942 года. Рядовые бойцы получили предписание явиться по месту жительства на службу в местную полицию. Одни офицеры быстро ушли в лес в возникшую УПА, другие влились в сформированную весной 1943 года дивизию СС «Галичина» Е. Побегущий в один момент был высшим офицером этой дивизии, а его заместитель по Лепельскому батальону Р. Шухевич уже зимой 1943 года ушел в лес и вскоре возглавил УПА. Именно УПА запустила механизм этнической резни. К моменту возникновения УПА на Волыни и в Полесье не было польских групп, которые можно было бы обвинить в убийствах украинцев. Польско-украинская резня в разных регионах Западной Украины возникала по разным моделям. В украинском «Закерзонье» возможно говорить о польском националистическом антиукраинском движении и спорить, кто начал первым. Но на Волыни и в Полесье вопрос таким образом не стоял. УПА в этих двух регионах начала резню местных поляков в рамках региональной политической логики. Следует отметить, что относительно резни поляков и у группировки Лебедя, который в общем и начал эту резню, и у группировки Шухевича, отодвинувшего весной 1943 года Лебедя от руководства ОУН(Б), была одна точка зрения. И Лебедь и Шухевич вели геноцид поляков.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus