USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинський фронтовик не визнає себе ветераном Великої Вітчизняної вйни

12 Травня 2014 06:59
Волинський фронтовик каже, що не може назвати себе «ветераном Великої Вітчизняної війни», адже Росія стала недругом, а Путін некоректно висловлюється щодо України.

Так, у телевізійному виступі російський президент Володимир Путін сказав, що в Другій світовій війні фашистів перемогла саме Російська федерація.

«Із приводу наших відносин щодо України, то я впевнений, що якби ми були розділені, то б все одно перемогли, адже статистика часів Другої світової війни показує, що найбільші втрати понесла Російська Радянська Федеративна Соціалістична Республіка - більше 70%, це означає, що війна, в основному, виграна завдяки Російській федерації», - каже політик.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини український фронтовик Павло Шейко наголосив, що таким висловлюванням вкрай обурений.

«Якби не українці, то б перемоги у війні ніколи не було б. У нас - 35 героїв Радянського Союзу, декотрі двічі-тричі герої. Нас 3 мільйони воювали, без такої армії не було б перемоги. Такі висловлювання, щонайменше, – некоректні», - каже Павло Шейко.

Щодо терористичних подій в Україні фронтовик вважає, що так чинить іноземний сусід, аби в нашій державі зробити безлад і Україну окупувала Росія.

Політика Путіна обурила ветерана Другої світової війни настільки, що він змінив своє ставлення до поняття «Велика Вітчизняна війна».

«Сьогодні ми говоримо, що Росія є ворогом. Колись вони на нас казали «менший брат», а тепер вони недруги. Зараз я не вважаю себе ветераном Великої вітчизняної війни, я - ветеран Другої світової війни, часи змінилися», - із сумом говорить фронтовик Павло Шейко.

Зауважимо, що під час покладання квітів з нагоди 9 Травня, на меморіальному комплексі «Вічна Слава» у Луцьку, ветеран Другої світової війни Павло Шейко до верхнього одягу не захотів прикріпляти георгіївську стрічку, натомість вчепив блакитно-жовту.


«Я - українець, хоч і воював в радянській армії, але відчуваю себе українцем, і тоді я воював за свій народ, за свій край, я мушу нести це знання до кінця життя», - сказав волинський фронтовик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петро Показати IP 12 Травня 2014 08:42
Респект і повага Павлу Шейку, дуже приємним є те - що люди в такому віці переосмислюють і відчувають реалії сьогодення, але дуже гидко що є багато чиновників, особливо екс які і донині готові бути прислужниками.
остап Показати IP 12 Травня 2014 09:03
Молодець! Нам не соромно за таких!
спостерігач до остап Показати IP 12 Травня 2014 09:49
Мені цікаво, яка падлюка мінусуе...хоча один з них -'дід прилип'
Дід Панас до спостерігач Показати IP 12 Травня 2014 10:54
вкл. мізки - порахуй скільки йому має бути років якщо він воював з 14, поміркуй. викл. мізки.
Іванна до Дід Панас Показати IP 12 Травня 2014 12:05
А де у статті написано про вік? І доречі, в часи Другої Світової хлопці досить часто плюсували собі вік аби піти воювати.
Дід Панас до Іванна Показати IP 12 Травня 2014 13:09
він схожий на 87-літнього дідуся?
спостерігач до Дід Панас Показати IP 12 Травня 2014 19:06
З твоїх коментарів зрозуміло, що ти просто рашистський троль
До речі Показати IP 12 Травня 2014 09:37
За час ВОВ Героїв Радянського Союзу українців - 2021 чол. Росіян - 7998 чол.
Дід Панас Показати IP 12 Травня 2014 09:41
Ряжені можуть і не таке говорити.
Олександр Показати IP 12 Травня 2014 09:49
Да, на рахунок Героїв СРСР дідусь сказанув )))
Горохівець до Олександр Показати IP 12 Травня 2014 14:43
Дід не уточнив для снобів шмаркатих, що мав на увазі ГРС у Луцьку. Доживеш до його літ і переживеш стільки - побачимо, що тобі Альцгеймер нашіптуватиме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus