USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський слід керівника одеської міліції, причетного до трагедії в профспілках

4 Травня 2014 11:24
Очільник обласної міліції в Одесі Петро Луцюк, якого звільнили з посади після трагічних подій 2 травня, виявилося, має помітний волинський слід. Про це у своєму Фейсбуці написав редактор відділу журналістських розслідувань в «Волині-новій» Василь Нагорний.

Зауважимо, у ЗМІ переконують, що сепаратисти в південній «столиці» діяли під прикриттям правоохоронців.

«Як пригадав, то сам здивувався… Коли сьогодні побачив начальника УМВС в Одеській області по-телевізору, Петра Луцюка, то пригадав, що ця людина двічі засвічувалась у Волинській області», - пише Нагорний.

З його слів, пан Луцюк у 2007-2008 роках та 2010-2011 роках займав посаду заступника начальника УМВС у Волинській області. «Можете запитати в наших міліціонерів і ті підтвердять, що всі двічі видихнули, коли його переводили в інші області. Я поцікавився у знайомих правоохоронців, яким чином він потрапив в Одесу, мені відповіли так: Навіть, якщо Аваков не просив за цю посаду «бабульки», то він все одно чемодан завіз, або міністру, або тому, хто пролобіював це питання, бо інакше він не може. В цієї людини все побудовано на «зелених купюрах», хоча професіоналізму там - нуль. Те, що він був в курсі розвитку подій в Одесі задовго до 2 травня, то є факт», - переконує журналіст.

Так, одеський начальник народився в селі Млинів Рівненської області та працював довгий час в органах ДАІ Рівненської області. Окрім того, новопризначений начальник обласного ДАІ Володимир Кравченя на Волині народився в місті Сарни Рівненської області і теж працював в органах ДАІ Рівненської області. «Обидва призначені без будь-яких обговорень, з легкої руки якогось покровителя. Хто там у нас наближений до Авакова і родом з Рівного, а в 2005, 2006, 2007-2010 роках (роки кар’єрних злетів Луцюка та Кравчені) займав могутню міліцейську посаду. Хто лобіював Швидкого на Волинь? Мені лише одне прізвище приходить на думку. А Вам? А щоб легше було здогадуватись ось одне посилання: «Ровенские гаишники продолжают свой преступный бизнес», - резюмує автор повідомлення.

Зауважимо, після масових заворушень у п'ятницю в Одесі звільнили начальника обласної міліції Петра Луцюка, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков,- пишуть Подробности.

Крім того, стосовно екс-керівника ГУМВС Одеської області почали службове розслідування, повідомляється на сайті МВС.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі сталися сутички між сепаратистами, озброєними вогнепальною зброєю, і проукраїнськими активістами. Загинули кілька активістів. Потім активісти на Куликовому полі знесли табір сепаратистів, які забарикадувалися в Будинку профспілок.

У будівлі почалася пожежа, в результаті якої також загинули люди. У ЗМІ з’явилася інформація, що в Одесі сепаратистів прикривала міліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Адвокат Показати IP 4 Травня 2014 11:33
Чому журналісти газети Волинь користуються лише слухами, які трансформуються в думку газети.Редакція шановного видання відповідайте за своїх підлеглих.Луцюка у відставку, а хто лобіював Швидкого , або факти , або в сегмент інтернет тролів.......Згоранець Ваш попередник собі такого не дозволяв......
адвокату до Адвокат Показати IP 4 Травня 2014 13:15
Це ж не стаття у газеті! Журналіст висловив свою думку на своїй сторінці у соціальній мережі. То що ж тут поганого? Чи він немає права висловлюватися у Фейсбуці? Це ж не думка всієї газети...
Василь Нагорний до Адвокат Показати IP 4 Травня 2014 13:46
Шановний колего! По-перше покажіть своє личко, якщо не боїтесь. Друге. Поки що ніхто не забороняє у Фейсбуці висловлювати свою власну точку зору або передавати чутки (ТИМ БІЛЬШЕ ТАМ НАПИСАНО, ЩО ДУМКА Є СУБЄКТИВНОЮ ДУМКОЮ) і видання газети жодного відношення до цього не має. Ну і третє - заздрість погана риса характеру.
Лучанин до Василь Нагорний Показати IP 4 Травня 2014 17:23
Вася Нагорний, самий справжній троль та уголовник, а не адвокат чи журналіст. Замість нього всю роботу його тато робить. Тато так само від тюрми його відмазав, коли вася в Університеті, як вчився куртки кожані крав. Тато відмазав, як його з прокуратури виганяли (пахнуло криміналом). Тато відмазав від кримінальної відповідальності, тоді коли васю позбавляли на півроку право зайняття адвокатською діяльністю (а міг би сидіти). Також не хай розкаже, як своїх родичів зі с. Світязь киданув на гроші та земельні ділянки.
Лучанини до лучанина до Лучанин Показати IP 4 Травня 2014 18:00
Ну воно то так, тільки Василь підписується своїм імя, а ти засранець ховаєшся. От в тому то й вся різниця. гав, няв, а караван іде. Причому засранець судячи з усього колега по роботі. Принаймні почерк саме той, бо чув десь дзвін, а як приліпити не знаю.
Лучанин до Лучанини до лучанина Показати IP 4 Травня 2014 20:35
Олександр мене звати, легше стало.
Лучанин до Лучанини до лучанина Показати IP 4 Травня 2014 20:37
А от ти, напевно сам і є Василем. Спочатку, як до когось претензії виставляти чи ображати, то спочатку на себе подивись. Представляєшся під ніком.
о/У до Адвокат Показати IP 4 Травня 2014 21:09
Події в Одесі результат бездарності призначених керівників. Цей хапуга виходець з ДАІ вустиг завестись елітним житлом в Млинові, Одесі, Закарпаті, Всі свої посади купляв. Будучи першим заступником начальника Волинського УМВС не знав , що таке оперативно розшукова справа. за таких бездарів ми втратили Крим .За цього козла міліція Одеси, як видно з журналістських розслідувань,відкрито зраджувала і підігрувала сепаратистам. А він цього, за своєї професійної тупості, просто не бачив
Анонім Показати IP 4 Травня 2014 11:38
це прихвостень "генерал-лейтенанта" Ходирєва, одного з мафіозно-ментовських царьків.Потрібна повна люстрація генералітету . Народ повинен знати,що справжні перевертні в погонах це "генерали і полковники", які організували всі корупційні схеми, роками набивали так кармани, платили десятки тисяч баксів, а то й сотні за керівні посади і змінювати систему вони не бажають. То справжня мафія- зростання міліцейського, сбу-шного,прокурорського керівництва з криміналітетом.
лпдмуа а простише и Показати IP 4 Травня 2014 11:43
по перше чому ви здивовані? починаючи із рівного за цім бубуіном тянеться шлейф кримінальних справ : А тепер тільки уявіть хто його проштовхував на всі керівні посади -неможети підскажу юридивий ЮРА із рівного як других я по сході так і по західній украіні і криму а за що нездогатуетесь думаю що знаете :Аваков кадрових назначень невирішуе а пересталяе ці пісочні фігури біле біде із косою разом із картавим -який результат бачити хотів получити генерала но доля вирішила інакше як і вирішить із іншими вони себе скоро проявлять
1313 Показати IP 4 Травня 2014 11:48
милиции пиз*ец, ей уже ни кто не верит, из-за корумпированого руководства. Уволить всех с милиции кто имеет звание старше капитана. Потом всех на проф. переатистацию и детектор лжы. Далее закрепить зарплату на уровне в 3,5 раза больше минимальной. за взятку 10 лет тюрьми для работника МВД. Почему зарплата у милиционера 2.200 грн. а у учителя физкультури, который не чем не рискует и роботает до 15.00- 2.400. КАК платите так и охраняем. Одеса МВС молодцы.
555 до 1313 Показати IP 4 Травня 2014 12:44
Правильно! Теж саме з держслужбовцями. Чому я, отримуючи мінімальну зарплату, маю відмовлятися від коробки цукерок чи пляшки коньяку, якщо інші її грабують непомірними розмірами.
555 до 555 Показати IP 4 Травня 2014 13:00
країну, малося на увазі
Лучанин до 1313 Показати IP 4 Травня 2014 20:39
а на дорогах, в особі працівників ДАІ, що у нас майори чи підполковники стоять. Ні. Стоять сержанти, прапорщики, лейтенанти, от вони і бабло з людей беруть.
ровенчанин Показати IP 4 Травня 2014 11:52
не занимайтесь фигней а то вы сейчас Кравченю и к Славянску прплетете.
мвс Показати IP 4 Травня 2014 11:55
це все правда. де він не працював кругом тільки бабло вимагав і хизувався ним . ще у нього в упппм працює кум заславський і дубарець а також дуже талановитий синок серожа який в 33 вже полковник іх теж не мішало б перевірити. а луцюка судити . як простий міліціонер може мати такі статки .він і в одесі вирішив заробити .
медсестра до мвс Показати IP 4 Травня 2014 12:08
ВЗЯТОЧНИК РІДКІСНИЙ !!! СУДИТИ С...У
лпдмуа а простише и Показати IP 4 Травня 2014 12:04
в одесу його направив картавий своі статки охороняти і примножувати
ss18 Показати IP 4 Травня 2014 12:16
Мусара вам полюбому ЖО..ПА ! ПОЧНЕТЬСЯ ДВИЖ якщо окупанты не завалять ми вас тут сами подобивам ! ТАКА И В НАС МЕНТУРА ЯК В ОДЕСИ ВОНИ ВЖЕ СЕБЕ ПОКАЗАДИ ! ОХ ЯК ДОБРЕ ЩО ЦЕ ВСЕ ВИДБУВАЕТСЯ ПИД ШУМОК ПРИБЕРЕМО ВСИХ ! ВИ СУ...КИ НЕБУДЕТЕ ЗНАТИ КУДИ В....ЙОБУВАТИ!
читач Показати IP 4 Травня 2014 12:17
Рідкісна сволота. Надзвичайно рідка. Червонокнижна. Характерні риси: тупість, розвинуті хапальні рефлекси, продажність, паща.
555 Показати IP 4 Травня 2014 12:50
У нас не лишилося, на жаль, ні справжніх правоОХОРОНЦІВ, ні чесних суддів, ні лікарів, ні вчителів (і досі з ностальгією згадую свою першу вчительку, яка всю душу вкладала у виховання дітей)... Побудувати нормальну країну буде дуже непросто і дуже нескоро нам це вдасться зробити, якщо вдасться взагалі - все наскрізь прогнило... ((
555 до 555 Показати IP 4 Травня 2014 13:28
Та й на владу нема надто великої надії - сумніваюся, що вони зупиняться перед спокусою. Але з іншої сторони надто великі ставки - дуже багато людей загинуло і зупинитися, пливти далі за течією, - це зрадити пам'ять про загиблих, які так прагнули будь-яких змін на краще... Ех...(((
маха Показати IP 4 Травня 2014 13:17
ще один карлик - шизофренік . дуже сильно хотів бути генералом. і що ??? залишити без пенсії тварину !!!
Волинь Показати IP 4 Травня 2014 13:18
Справді усіх дістали міліцейські вистави по усій території України. Саботаж, а це злочин, повсюду. Закінчуться вибори, візьмемося за косу і всю її нечисть. Ворогам немає прощення. Смерть ворогам України !
Olha Показати IP 4 Травня 2014 13:41
Я шось догнати не можу.Так одесити в будинку профспілок себе газом травили до спалювання чи після спалювання?Бо Ярема казав ,шо смерть відразу наступала.Може Омбудсмен таки звернеться в ООН щодо розслідування цих убивств? Може Омбудсмен таки помітить,шо порушені права людини.Чи травити газом людей (ну шо вже самі себе травили,а потім спалювали,то така версія навіть в Радбезі ООн не пройде) -це відповідає міжнародним нормам?.
орпмпаоьл Показати IP 4 Травня 2014 13:56
луценко?
800 Показати IP 4 Травня 2014 14:04
До Луценка з першого разу не дійшло, раз лобіює призначення мусорських покидьків. Треба, аби ще раз посидів пару років, може тоді дійде до тупоголового.
ходыреский. Показати IP 4 Травня 2014 14:16
А при пузатом Генерале Ходо реве....было все спокойно Когда ему подарили квартиру на ул 8.Березня.каждое утро примерно с 7 по 11 утра выстраивалась очередь из авто и привозилась дань.за мусорным ящиком стоял автомобиль 7 отдале которы все снимал на старую камеру.Ходо-реву тогда выписали жену мед сестру позже она стала зам отделением .ну и т.д.а что хорошее спросите вы граждане.Отечу поставили фонарик возле техникума и дорогу сделали до магазина Бруклина ну и ППС ходило с ночи до утра.Слава гомнорало ментовскому ура......!!!!!
Лучанин Показати IP 4 Травня 2014 15:16
А ви подивіться що той Коцура в прокуратурі області творить, одних хабарників на інших міняє, офігеть, да, дожилися і домайданились
для Olha Показати IP 4 Травня 2014 15:30
"Я шось догнати не можу". Ольга Саган, українка, ніколи нічого "не доганала". Так і зістарилась, не "догнавши". Зате має безплатний портфель: очолює в Луцьку "руське братство" того народу, який сьогодні в нас стріляє.
1313 Показати IP 4 Травня 2014 15:44
и к стате на..уй добор какой то милиции. Всеж плакали что милиции до фига. Кстате новость про БТРи читали :http://korrespondent.net/ukraine/politics/3357956-na-vooruzhenye-natshvardyy-postupyly-novye-btr А вот вам ответ как нас не за что не имеют. Армии причём Нац. Гвардия это структура МВС спихивают товар частной фирми которий забраковали иностранцы. http://censor.net.ua/news/266193/ukraina_nadeetsya_pereprodat_zabrakovannye_irakom_btr4
правДива Показати IP 4 Травня 2014 17:44
А ніхто не звернув увагу на розмову Петра Луцюка з головою ОДА Одеської області? Він казав, щоб з міста прибрали "Правий сектор", на що йому відповіли, що це не його справа, що це вирішують "у верхах" і у Києві! Це нікому не цікаво?!
Кирилл до правДива Показати IP 4 Травня 2014 17:57
Кирилл Калинин • Лучший комментатор • С(А)ФУ им. М.В. Ломоносова (бывш. АГТУ) ' Провокация вооруженных людей, начавших стрельбу по фанатам , прошла с ведома одесской милицией. Зам. начальник милиции Д. Фучеджи пошел на повышение. Всю вину списали на русских, в том числе и поджог здания. По данным МВД у погибших внутри оружия не нашли. Тех, кто выжил в Доме Профсоюзов, сажают в СИЗО за терроризм и сепаратизм. Байки про сожженных якобы российских агентах, что распространяются украинскими СМИ, опровергают одесские правоохранители и видеоматериалы - у погибших украинские документы. Скончался раненый одесский депутат от "ПАРТИИ РЕГИОНОВ" Вячеслав Маркин. Помните - еще недавно пол-Одессы возмущалась и устраивала акции когда его арестовали по доносу ОПГ "СВОБОДА"? И вот его убили. Думаю, теперь всем ясно, кто это организовал. "В убийствах и избиениях противников Майдана в Одессе участвовали переодетые в гражданскую одежду военнослужащие спецбатальонов МВД Украины "Восток" и "Шторм", дислоцированные в Днепропетровске и Одессе. Батальоны были недавно укомплектованы подготовленными активистами националистических организаций. Этим объясняется пассивное поведение городской милиции, которая к тому же в разгар столкновений получила приказ отвести свои подразделения с места событий", — рассказал один из высокопоставленных офицеров МВД Украины. http://ontimer.livejournal.com/27218.html
до Лучанин Показати IP 4 Травня 2014 20:09
З Нагорним я вчився 5 років. Все, що Ви тут розповіли про куртки - повна і цілковита брехня. Такого ніколи не було. Я сам не рахую Василя ідеалом (у діаметрально протилежних структурах працюємо), але таку відверту брехню закидати взагалі підло з Вашої сторони.
АФГАН-Кіріллу. Показати IP 4 Травня 2014 20:27
Особисто мене теж вразили фотоматеріали, як проросійські антимайданівці ,(ховаючись за спинами одеської міліції!!!) ,стріляють іх автоматів та кидають каміння у прихильників проурядового міітингу. Це виглядає як брєд сивої кобили,або ж, як добре продумана та організована провокація одеських силовиків.Агентів та диверсантів Путіна одеські менти побоялися б так відкрито захищати та прикривати. Хоча все логічно. Зпровокували приїзжих футбольних фанів на погром наметового містечка на Куликовому полі,а потім на погром та підпал пляшками із запальною сумішшю Будинку профспілок,куди повтікали так звані сепаратисти.В одному організатори провокації прорахувались.Провокація закінчилась чисельними людськими жертвами,загинуло близько 50 одеситів. Це викликало в країніі та за кордоном гучні протести та небажаний політичний резонанс.Списати це на проросійських активістів,які самі себе підпалили та повбивали,буде тяжко.
1 Показати IP 4 Травня 2014 21:14
Моя любимая Одесса, грущу с тобой… Слава Украине – Героям Слава!!! Случилась беда, подавленность выше горечи и обиды. Молюсь за упокой погибших. Прошу всех прислушаться к себе, исключительно к себе. Что вы хотите и что вы можете. Украина единая страна. Это наша земля. То что происходит сегодня это война. Объявленная, необъявленная, но война. Бог с нами, и мы победим. В следствии того, что Украина лишена сильного Лидера все удары агрессора ощутим мы. Уже потери соотечественников свыше 1 000 человек. Люди с декабря находятся в тяжелом психологическом состоянии, нам морально тяжело. Тяжесть вызвана неопределенностью, не ответственностью, нерешительностью царящих в правительстве. Мы их осуждаем, желаем лучших и остаемся всего лишь снова сами. Одних меняют другие, но мы же те же… Прошу одного, помните, что родину не купишь. Нельзя продавать Украину. ЕЕ потом не вернешь. Сегодня ведется война, а это страшно. Экс-власть, а точнее мощная финансовая банда, профессиональная группа мошенников во главе Януковича и семьи украли свыше 40 млрд. у.е., Россия же просто отрабатывает отстегнутые Яныком деньги, ничего более… Путин – самый богатый человек в мире, ему не нужны деньги, ему нужно всего лишь войти в историю. Мы не игрушки, не тела, МЫ ЛЮДИ. Майдан дал нам шанс жить лучше, достойно, комфортно, обеспечено, стабильно и гарантированно. Украденные деньги Яныком – сегодня делают новую беду, проливается кровь. Давайте это остановим, объединимся и будем вместе свободными. Давайте больше говорить о проблеме, о тех движениях, что планируются а главное кем они организуются. Беду можно остановить только тогда, когда мы будем вместе и будем нести ответственность за наши действия сознательно! Никто сегодня не взял ответственность за смерть Героев Украины, а она есть. Это право на лучшую и свободную жизнь, давайте не забывать, что Майдан это не освобождение воровки Тимошенко, это не шанс Порошенко стать президентом, это наш шанс. А вот как мы его используем, это зависит от нас. Кто бы что не говорил, финансы, потери, не хватает, поверьте, ХВАТИТ! Если чиновники будут заниматься работой а не грабежом – все будет. И мы спокойно сможем работать, учиться, комфортно отдыхать, растить детей и т.д. Если вас зовут на митинг или другое шествие «За идею» - спросите об организаторе, цели проведения и т.д. – и только тогда принимайте решение идти или не идти. Если вам предлагают деньги за участие – вспомните то что вы теряете шанс постоянно и стабильно зарабатывать в своей СТРАНЕ, власти сегодня нет, а тогда когда придёт реальная власть – верьте украденные деньги Яныком и компани и будут стартовым капиталом для новой страницы развития Украины (за офис Пшонки – по Одессе зампрок Черных Д. – только 2-3млн. в месяц с рынка 7км.). НЕ ПРОДАВАЙТЕ РОДИНУ! СЛАВА УКРАИНЕ!
а таке Показати IP 4 Травня 2014 21:16
страшно те, що на сході України сепаратисти вдало нацьковують людей на співвітчизників із Заходу. і це дійсно має реальне місце та наслідки, це розпал національної ворожнечі.
Сб Показати IP 5 Травня 2014 00:32
Вул. Хакімова 9
українка Показати IP 5 Травня 2014 13:21
Все минає, гріх зостається!!! На 7 покоління падає. Подумайте про дітей, внуків. СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ!!!! Ми не звірі!!! МИРУ, СПОКОЮ, ЗЛАГОДИ УКРАЇНІ !!!
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 10:04
РОЗВЕЛИ ПЕТРА НА ГРОШІ -НЕ ВСЕ КОТУ МАСЛЕНИЦА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus