USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський волонтер, який потрапив у жахливу ДТП, став на ноги

9 Листопада 2016 10:02
Минуло вже 45 днів відтоді, як лучанин, відомий волонтер Валерій Ліщина потрапив у жахливу ДТП. Відтоді він пройшов неймовірні випробування: кома в Ягодинській лікарні, менінгит та інсульт в Київській обласній лікарні, там же важка операція щодо встановлення 6 пластин щелепно-лицевими хірургами, ризикована операція щодо закриття аневризми 8 спіралями в клініці нейрохірургії ім.Ромоданова.

Але вже зараз Валерій Ліщина здійнявся на ноги і пройшов обстеження в Київському Інституті мікрохірургії ока.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Наталія Попова.

Ще кілька тижнів тому Наталія Попова повідомила: «Маємо проблему з лівим оком, яке зовсім не бачить. Брат Віталій Ліщина (Vitalij Ljshuna) зараз шукає офтальмологів-хірургів, які візьмуться за око, але поки без позитивних результатів. Попередня консультація в «Центрі нейрохірургії ока» не втішна. Тож, в кого є гарні офтальмологи– допоможіть».

А вже сьогодні стало відомо, що Валерій Ліщина пройшов обстеження в Киівському Інституті мікрохірургії ока.

«Щиро дякуємо чудовому лікарю-офтальмологу Либідь Наталії Валеріївні за дуже професійне обстеження та консультацію. Намічено план дій - будемо працювати! Щиро дякуємо всім, хто допоміг з консультаціями по відновленню роботи ока. Всім, хто допомагає сім’і підняти Валерія коштами, адже він і досі стає на ноги в Київській обласній лікарні.

45 дні поруч з ним самовіддано і цілодобово є його брат Віталій Ліщина і його дружина Наталія Ліщина - чудові і люблячі люди… ЧОГОСЬ ВПЕРШЕ ПОВІРИЛА САМА, ЩО ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!! І ще... Хто хоче допомогти, дуже прошу... Кожна копійка на рахунку.. Картка дружини: Приватбанк Ліщина Наталія 5168 7572 7125 8206», - йдеться у дописі Наталії Попової.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, луцькі дошкільнята зібрали кошти на лікування волинського волонтера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
очень Показати IP 12 Листопада 2016 02:04
Хорошо пацан жив и будет жить. Дай бог йому літа.( Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, луцькі дошкільнята зібрали кошти на лікування волинського волонтера.) А це шо.діти дошкільнята повинні веселитись ,а не гратись в амбіциї політиків,можна виростити такого моннстра,хуивенбини будуть малечою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus