USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинян закликають допомогти тим, про кого забули. АФІША

18 Вересня 2013 08:52
Збір книг, канцелярських товарів, засобів гігієни, одягу, солодощів – будь-чого, що може стати в нагоді хлопцям із Ковельської виховної колонії №201, стартував у Луцьку.

Активісти організували благодійну акцію «Допоможи тим, про кого забули».

«Вони також діти і заслуговують на увагу! Не всі вони знаходяться там справедливо і заслужено», - йдеться у повідомленні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 18 Вересня 2013 12:37
дійсно... Соромно, але я теж забув про цю категорію дітей.. Молодці, хороша справа!
леся Показати IP 18 Вересня 2013 12:51
Як грабувати і красти - то по-дорослому, тут вони не діти, а тепер бідні дітки потребують допомоги...Ви ще не зустрічалися з цими малолітніми недоумками, а я маю досвід. Ще в школі вчителі починають плакати від бурної фантазії бідних діток, від їх відкритих знущань - і не дай Бог образити бідну дитинку - непедагогічно! А воно може на уроці вчителя послати, плюнути, її (вчительку) голою малювати - це ще квіточки..Бідні-бідні дітки в колонії!!! А мами їх де з татами? Хай самі возять їм солодощі, раз на них раніше часу не вистачало або паска доброго..
Ирен Показати IP 18 Вересня 2013 14:28
Підтримую повністю Лесю.Це малі бандюки, я не думаю,що їх колонія щось научить.Якщо вно таке є,таким і буде.Ще не одне життя комусь вкоротять.Допомагати потрібно хворим,дійсно бідним діткам,які втратили батьків. А цим. Ні. Бватьки їх є,хай їм і допомагають.Лупити їх треба за це все,що накоїли,там нормальні не сидять.
Мама Показати IP 18 Вересня 2013 17:34
"Ніколи не говори ніколи"- дівчата, не зарікйтесь! На рівному місці ваша дитина може потрапити туди ж. Звичайно, якщо вам не вистачить коштів її викупити... організаторам бажаю наснаги у добрій справі. Думаю. вас багато розумних людей підтримає, хай юуде щедрою рука того, хто жертвує. Успіхів!
Семен Показати IP 18 Вересня 2013 18:48
вижу есть коменты от особей, которые мозгами двинуты! Как раз оскорбляют учителей, сбивают детей на дорогах, насилуют девушек те, которые не сидят в колонии, которым все сходит с рук за счет папинек и маменек! А те, кто в колонии сидят - сидят за украденные сосиски... да, согласен, что есть те, кто и заслужил наказание, но правильно на афише написано - не все там по заслугам сидят. И большинство из них не ждет ничего и ни от кого, так как родителей либо нет, либо им пох. Это не волки, это волчата. И если хоть один из них, прочтет хоть одну книгу переданную ребятами, почувствует, что есть кто-то, кому не плевать на них и если хоть один станет человеком и выберет правильный путь судьбы - это и будет победой! А все, кто не поддерживает акцию - просто молчите и стойте в сторонке, как и всегда!
григор Показати IP 22 Вересня 2013 00:04
Ну молоді люди не всі пощастило жити в хороших сімях і вони не в чому не винні дехто там спрведливо а дехто ні, і не факт що ваша дитина потрапить завтра тоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus