USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці Канади купили для волинських засуджених взуття у Львові

20 Вересня 2013 18:31
Вишивані роботи ковельських засуджених так вразили голову благодійного фонду «Світ для дітей» Галину Микитюк, що вона запропонувала вихованцям вишити рушники до Великодня, аби фонд їх продав представникам канадської діаспори під час благодійного аукціону, повідомили у прес-службі УДПтС в області.
За виручені гроші представники українсько-канадського благодійного фонду придбали 100 пар взуття для засуджених і привезли їх на Волинь, щоб особисто вручити.
Зараз у Ковельській виховній колонії перебуває 110 засуджених. Як розповіла голова благодійного фонду «Світ для дітей» Галина Микитюк, за виручені гроші, зібрані при канадських церквах, вони придбали вихованцям колонії шкіряне взуття, виготовлене на одній із львівських фабрик.
Заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби в області Юрій Безушкевич каже, що керівництво колонії завжди відкрите для співпраці з різними благодійними та громадськими організаціями., які допомагають дітям і морально, і матеріально.
Зі слів Галини Микитюк, благодійний фонд працює у Львівській, Івано-Франківській та Волинській областях. Вони опікуються майже трьома тисячами дітей. Серед них – і вихованці Ковельської колонії.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯН ЗАКЛИКАЮТЬ ДОПОМОГТИ ТИМ, ПРО КОГО ЗАБУЛИ. АФІША


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus