USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вперше у Луцьку відбудеться фестиваль винної культури LUTSK WINE

4 Серпня 2018 14:48
Цього літа вперше у Луцьку відбудеться атмосферний фестиваль винної культури LUTSK WINE.

Фестиваль відбудеться 19 серпня на відкритій території рекреаційного комплексу Gosti.

Основна мета фестивалю – дати можливість людям продегустувати велику кількість вин, розширити кругозір в легкій та простій формі, ну і, звичайно, отримати задоволення від хорошого вина, спеціально підібраних під нього страв і спілкування з друзями. На гостей чекає більше 1000 пляшок з понад 100 видами вина з 30 регіонів 15 країн.

По усій території комплексу будуть розташовані дегустаційні зони з професійними сомельє.Гостям пропонуватимуть ігристі, тихі, кріплені та витримані вина, білі, рожеві, червоні, легкі, фруктові та насичені. Всі вина будуть представлені для дегустації в келихах.

Географія смаків вражаюча - Італія, Франція, Германія, Австрія, Австралія, ЮАР, США, Іспанія, Португалія, Нова Зеландія і , звичайно, Україна.

Також відвідувачів чекає відкрита ресторанна зона BBQ, де будуть розташовуватись близько 6-7 ресторанних блоків з монопродуктовим меню: бар устриць, meat&cheese bar, риба гриль, соковиті стейки, крафтові сири, авторський плов від шефа, випічка тощо.

Не обійдеться й без розваг: арт-зона з музичною сценою для проведення розважальної програми, забав, інтерактивів, та майстер-класів. На фестиваль можна брати і дітей, адже для них буде окрема зона розваг з творчими майстер-класами, аніматорами та дискотекою. Ну і після завершення фестивалю after-party для усіх гостей.

Запрошення на LUTSK WINE вартуватиме 350 грн, з яких на 200 грн ви смакуєте, 50 грн - організаційний внесок, а 100 грн повернете по завершенню вашого перебування на території фестивалю (як застава за келих, який ви отримаєте в зоні рецепції. Після повернення келиху ви отримаєте назад ваші 100 грн).

Запрошення ви можете придбати з 5 липня у закладах:

ЦЕНТР МІСТА

Ресторан «Бравий Швейк», за адресую м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 56

Шоу-рум дизайнерського одягу «White Cherry» в ТЦ «Буратіно», вул. Виниченка, 4, 1-й поверх.

33 КВАРТАЛ

Мережа Градус Маркетів «Акцент» (вул. Соборності, 15 та пр. Молоді, 8В, пр. Відродження,8).

ЗА МІСТОМ

Рекреаційний комплекс «Gosti», який знаходиться на відстані 10 км від Луцька, з лівої сторони Ковельської траси.

Організатор фестивалю: агенція святкових та ділових подій GOSTI EVENT.

З питаннями щодо участі у фестивалі та партнерстві телефонуйте за номером 095 00 96 000.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus