USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше за роки війни 14-та ОМБ відзначила День ЗСУ вдома

6 Грудня 2017 19:42
Неймовірно хвилююче, і, вперше за роки – в пункті постійної дислокації, відзначила героїчна 14 окрема механізована бригада, а з нею і весь Володимир-Волинський та його гості День Збройних Сил України, повідомили у прес-службі ОМБ.

Розпочалися святкові заходи з урочистого шикування на плацу військової частини: командир бригади полковник Олександр Жакун привітав особовий склад із Днем Збройних Сил України, побажав військовослужбовцям міцного здоров’я, добра та злагоди в родинах, сили й непохитної віри в нашу перемогу, вручив грамоти та оголосив подяки.
На головній площі Володимира-Волинського дорослі й малеча з захопленням оглядали зброю та військову техніку, з якою військовослужбовці бригади три роки поспіль боронять рубежі держави на східному фронті. Найбільше емоцій бойова зброя та потужна техніка викликали в найменших відвідувачів виставки та молоді, а дорослі на грудневому холоді з задоволенням частувалися смачною солдатською кашею та міцним гарячим чаєм, приготованими вмілими кухарями.
У районному будинку культури військовослужбовці приймали вітання та подарунки від командира 14 окремої механізованої бригади полковника Олександра Жакуна, голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка, представників духовенства. Так, полковник Жакун привітав присутніх у залі військових із Днем Збройних Сил України, а щирих друзів українського війська й бригади – з Днем волонтера, вручив високі нагороди, зокрема, почесні нагрудні знаки «Відзнака командира 14 окремої механізованої бригади». Також хвилиною тиші присутні в залі вшанували пам'ять тих Героїв, які не повернулися з поля бою.

Надзвичайно зворушило привітав побратимів із Днем української армії і військовослужбовець Андрій Приймак.

Музичним подарунком для всіх став святковий концерт у виконанні артистів та пісенних колективів з усієї Волині. Коли з віршем «Я не хочу війни!» виступав найменший учасник концерту, витривалі й незворушні, загартовані в боях воїни заледве стримали сльози. Разом із солістом військового оркестру нашої бригади Сергієм Наконечним присутні в залі співали гімн рідної 14 окремої механізованої бригади, а разом із усіма артистами, під звуки музики військового оркестру, - гімн України – як символ сили й незламності наших військових, їхньої віри та відданості Батьківщині, звитяги та Перемоги!

Нагадаємо, у Палаці культури міста Луцька також відбулися урочистості. Волинські військовослужбовці зібралися, аби відсвяткувати своє професійне свято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Україна Показати IP 7 Грудня 2017 11:41
Дякуємо Вам хлопці за наше мирне небо !!!!! Здоров*я, злагоди в сім*ях, віри в наше краще майбутнє !!!! Політика - політикою, а українску волю до свободи, ще зламати не вдалось нікому !!!! Слава Україні і нашим ЗАХИСНИКАМ !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus