USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиці Луцька, які відремонтують у 2014 році. СПИСОК

11 Січня 2014 16:12
На 19 вулицях Луцька у 2014 році здійснять капітальний ремонт. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зокрема у повідомленні йдеться, що вже склали попередній перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів вулиць і доріг комунальної власності за кошти субвенції з державного бюджету, обласний та міський бюджети, а також за кошти міського бюджету.

Тож цього року планується здійснити капітальний ремонт на 19 вулицях:

Вахтангова, Гнідавська, Грабовського, Дорошенка, Жуковського, Заньковецької, Запорізька, Кременецька, Мамсурова, Окружна, Ранкова, Сагайдачного, Станіславського, Тарасова, Теремнівська, Чорновола, а також проспектах Волі і Соборності.

Капітально відремонтують цьогоріч і тротуари на проспектах - Відродження, Волі, Молоді, Перемоги, бульварі Дружби народів, вулицях - Загородня, Конякіна, Кривий Вал, Наливайка.

Поточним ремонтом будуть охоплені 57 вулиць міста: О.Богачука, б-р Дружби народів, Богомольця, 8-го Березня, Бойка, Вереснева, Вишківська, Вишневського, Вороніхіна, Гастелло, Глибока, Гончарівка, Гущанська, Даньшина, Єршова, Задворецька, Замкова, Застав’я, заїзд до поліклініки і ДНЗ на вулиці Кременецька, заїзд до ДНЗ з вулиці Дружби народів, заїзд до ЗОШ № 24, Караїмська, Кармелюка, Карпенка-Карого, Качалова, Космонавтів, Коцюбинського, Кравчука, Кривоноса, Львівська, Лютеранська, Маковського, Марка Вовчка, Матросова, Мінська, Павлова, Підгаєцька, Підгаєцька – Теремнівська, Полонківська, Потапова, Світла, Селищна, Сєченова, Сосюри, Софії Ковалевської, Степова, Стрельникова, Трутовського, Фурманова, Щепкіна, Шусєва, Ярослава Стецька, Дубнівська, перехрестя вулиці Мінська – Гастелло, проїзд з проспекту Волі до вулиці Глушець, пров. Червоноармійський, Чернишевського.

Як йдеться у повідомленні, під час формування переліку вулиць були враховані звернення та пропозиції жителів міста, а також депутатів Луцької міської ради, до яких безпосередньо зверталися виборці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Житель Показати IP 11 Січня 2014 16:38
А-я-яй невже Гнідавську дороблять, неможе бути :)))) і Чорновола будуть робити :) може шей той кусок дороги де дорога взагалі відсутня біля спорт школи і далі.....??? Може колитсь по чорновола навіть маршрутку яку пустять???? а то будинки наче є і будуються а добратись до цивілізації можна лише за кілометер до Там Таму пройшовши.... мені то йти і непогано а ось як дітям ....
пфф... Показати IP 11 Січня 2014 19:12
А люди ті ,що живуть на Омелянку ближче району Львівської як їм добиратись транспорт не ходить і нічого не освітлюється!!!Таксисти туди не хочуть навіть до Малоомелянськової добиратись!!!
клас Показати IP 11 Січня 2014 21:34
починаймо з кінця списку
Сонячна Показати IP 12 Січня 2014 00:08
а мою вулицю???????????
Сонячна Показати IP 12 Січня 2014 00:09
пфф....1000%%%%%%%%%%%%
Роман Показати IP 12 Січня 2014 19:26
А коли вже відремонтують на Захарова 12/8.
Петро Савчук до Роман Показати IP 12 Січня 2014 20:38
Романе, на найближчій сесії озвучу запит щодо ремонту вул. Захарова, вона у мене на контролі. При цьому підсилить ситуацію колективне звернення до мене мешканців (конкретні ФІП, адреси). Мої контактні дані: тел. +380667892893, е-mail: [email protected].
Читач до Петро Савчук Показати IP 13 Січня 2014 10:59
А можливо все ж і на вул. Московську зглянеться хтось? а то від Мазепи до Козакова відремонтували, а від Козакова до Відродження - зробили так званий "ямковий ремонт", суть якого полягає в тому щоб збільшити кількість та глибину ямок...
Олексій Показати IP 24 Лютого 2014 22:51
Поточний ремонт на вулиці Павлова...ха ха ха Цю вулицю треба з нулю робити, немає нічого ...замість асфальту багнюка..таке враження що як 40-50 років цю вулицю зробили та навіки про неї збули...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus