USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Середньостатистичний лучанин – такий самий мільйонер, як я, – Вусенко

9 Грудня 2016 11:31
Середньостатистичний лучанин, який має у власності житло та автомобіль, автоматично стане мільйонером, перевівши своє майно в грошовий еквівалент, вважає секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко.

Про це вона заявила, пояснюючи, звідки у сім’ї понад 3 мільйони готівкою, пише «Четверта влада».

Юлія Вусенко у міську раду пройшла від об`єднання «Самопоміч», а секретарем була обрана у листопаді минулого року.

Нагадаємо, в е-декларації вона вказала понад мільйон готівки, якщо перевести на гривні. Її чоловік Дмитро Вусенко володіє понад 2 мільйонами готівки теж у гривневому еквіваленті.

Сукупний дохід пані Вусенко складається із зарплати, викладацької діяльності, допомоги при народженні дитини та відчуження рухомого майна і становить 405 406 гривень.

Також в декларації Юлія Вусенко вказала квартиру у Луцьку площею 63,9 квадратних метрів. Квартира перебуває у власності батька Гресика Василя Петровича та у співвласності Гресик Наталії Леонідівни.

До обрання секретарем ради пані Вусенко працювала викладачкою у Східноєвропейському національному університеті, де продовжує займатись викладацькою діяльністю.



Чоловік пані Юлії Дмитро Вусенко основним місцем роботи вказує державне підприємство «Волиньвугілля», де у 2015 році отримав 22 106 гривень заробітної плати.

Волинські ЗМІ розповідають, що Дмитро Вусенко родом із Луганської області, а з майбутньою дружиною познайомився, коли приїхав на Волинь купляти авто.



Фото зі сторінки Юлії Вусенко у Фейсбук

За інформацією системи Конкурс у 2012 році Вусенко Дмитро Дмитрович вступив до Луцького коледжу рекреаційних технологій і права на денну форму навчання.

«Четверта влада» звернулась до пані Вусенко аби запитати про походження задекларованої готівки.

– На сьогодні мені належить одна третя квартири в Луцьку на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку площею 64 квадратних метри, – пояснює пані Вусенко. – Іншого нерухомого майна немає. Також у мене немає автомобіля.

Мої готівкові кошти в розмірі 320 тисяч гривень були отримані від відчуження рухомого майна – автомобіля, який згорів у 2014 році. Що стосується готівкових коштів, які у нас є в валюті, а це 28 тисяч доларів, – це гроші, які я отримала від батьків, які, в свою чергу, продали квартиру, отриману у спадок від мого дідуся, про що є усі підтверджуючі документи.

Як на мене, то середньостатистичний лучанин, який має у власності житло та автомобіль, автоматично стане таким самим мільйонером як і я, перевівши своє майно в грошовий еквівалент.

Що стосується статків мого чоловіка, то свого часу він був засновником декількох компаній. Його доходи були накопичені за роки підприємницької діяльності. Мій чоловік був засновником підприємств, які були згодом ним продані до того як ми одружилися. Ми вступили в шлюб у 2011 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
аяяй. Показати IP 9 Грудня 2016 11:58
Чтоб я так жил:-) :-) :-) :-)
Кума Показати IP 9 Грудня 2016 12:02
Ой ну хвалить вже піаритися!скажи що вкрала та й все....
о_О? Показати IP 9 Грудня 2016 12:22
Ну да, Середньостатистичний лучанин — це коли один 50 000 грн, а 10 інших по 3000 грн, в середньому виходить 7 200 грн. А теперь простым языком: у Пети 10 яблок, а у Васи — 0. В среднем у обоих по 5 яблок. Чиновники едят мясо, а я капусту, в среднем мы едим голубцы. Жена директора колхоза Глаша спит со всеми, а доярка Маша не даёт никому, но в среденм они обе бл*ди… Так и живём.
Правдоруб до о_О? Показати IP 9 Грудня 2016 14:05
Красава!
Fox Показати IP 9 Грудня 2016 12:27
Яка д*ра
тарас Показати IP 9 Грудня 2016 12:45
Вона така та Гресичка туп*рила, що просто жах. Їй у колгоспі дояркою працювати, а не викладачем. За скільки купила дисертацію чи просто диплом у підземному переході у бариг викружила?
Вася Показати IP 9 Грудня 2016 13:16
Якщо такі доходи то вона не повинна працювати у державній службі! Як так перевіряють корупціонерів не зрозуміло? В кого ровер -той пояснюй де взяв а в кого міліони і не запитують. То де та правда влада?? Ну де в яких країнах так жирують держслужбовці??? Де вони ті мільйони беруть?? Корупція процвітає І до речі, недарма вона та вусенко попала секретарем бо бідну не візьмуть навіть на найнижчу посаду. Чи не так шановні владці міської ради і Романюку Микола?? Чому всі так ібагаті і там на посадах???
Подружка Показати IP 9 Грудня 2016 13:17
ну і хітра ліса вона. Де можна такі гроші заробити на державній службі. Треба таких допитувати . А то боряться з корупцією і багатіють ще більше. Страна чудес . В людей вже терпець рветься через б=таку скрізь брехню!
ІВАНКО Показати IP 9 Грудня 2016 13:19
Люди на хліб і одяг копійку до копійки а вони он як зажираються.
Джек Показати IP 9 Грудня 2016 13:35
Шоб ви понімали-в унівєрі на юрфаці де я вчився,курсова в неї коштувала-1000грн для багатих студентів і 500грн для бідніших.Екзамени так само!
Максим Показати IP 9 Грудня 2016 13:43
Це той варіант молодого політика, яка вже знає, як "заробляти" гроші. Хитрість, брехливість, нечистоплотність - риси характеру, які притаманні Вусенко. Не встигла зайти у владу, а подивіться як вона себе веде на роботі. Так ніби вона все життя працювала міністром.
мойша до Максим Показати IP 9 Грудня 2016 15:02
Дуже гарна і точна оцінка - нас не наеб.....шь.....
Люда Показати IP 9 Грудня 2016 14:45
Зараз люди виживають а такі як пані ВУсенко в шубах зажирається грошима . То хіба так повинно бути? І це за чиї гроші в неї все багатство за людей простих тянуть зараз на все які комунальні послуги і усі послуги дорогі ужас!!! Зараз останні копійки тратимо і то на секонді дітям купує в садок і в школу а вони дивись розказують що вусенко така як усі. Вона хоч бачить як люди прості живуть????
Vox populis Показати IP 9 Грудня 2016 15:07
"Мої готівкові кошти в розмірі 320 тисяч гривень були отримані від відчуження рухомого майна – автомобіля, який згорів у 2014 році" - ЦЕ як розуміти? За купу меалолому виплатили купу бабла?
манька Показати IP 9 Грудня 2016 15:55
чоловік вусенко - вантажник, бо отримує у місяць 1842 грн (22106/12), а має 72 000$х27 = 1 944 000 грн. + 500 000 грн. Усього = 2 444 000 грн., при його річній зарплаті 22106 отримаємо 110 років "клопіткої" праці та заробітків за найвищою платнею в отанній рік. Це без вирахувань ЄСВ та ПДФО, придбання продуктів харчування, одягу, проїзду та оплати комунальних платежів... ось така... арихметика... малята...
Іванівна Показати IP 9 Грудня 2016 15:55
От цікаво, якщо "середньостатистчина луцька мільйонерка, мама двох діток" прийде в держслужбу працевлаштуватись. їй скажуть, що тре сидіти вдома з дитиною. Бо хворіти буде . А якщо така багата мадам маючи двох малих дітей - так можна і зразу в начальниці? Ну народ, ну коли вже нарешті буде порядок? ну коли припиниться це все? Ну коли? Ну гидко це вес читати. І дивитись на це гидко. Пані Вусенко, хоч думає, що говорить? Які ж наші чиновники ниці. душевно бідні, гнилі люди. Вам, мадам. повірте. щастя теж не буде за все "хороше" що ви робите. Прийде кара і на вас.
Віка Показати IP 9 Грудня 2016 15:58
Цю леді давно пора взяти за шкірку. Продажне чудо. Чи такі як вона крали би й без рук?
Микола Показати IP 9 Грудня 2016 16:34
Нічого, люди добрі, ви возмущаєтесь, зате наш міський голова в захваті від тої пані, і не тільки він...
Анонім до Микола Показати IP 9 Грудня 2016 17:29
ну вона ж не свиня. все собі не бере
Анонім Показати IP 9 Грудня 2016 17:03
та ще й субсидію мабуть отримує. рівень молодого покоління у владі - бреше аж заходиться і дивиться голубими невинними очима
Мільйонерка Показати IP 9 Грудня 2016 17:22
Та щоб тут не писали, віз не поїде. І ніхто в прокуратуру її не буде викликати, як інших бідолах через копійки. Все життя добре жила, гуляла скільки хотіла і з ким хотіла, бари, клуби, ресторани. І тут осінєніє. Закордонні поїздки, дорогі гаджети, прикраси, елітне авто, дорогі речі, Слави і влади ще би. Ну як можна було вірити тому чучалу, якщо в місті повно порядних людей з відповідною освітою, що займали високі пости, а тут беруть цяцю з викладацькою діяльністю. Це як, ум за разум, коли в чоловіків 17:30, то біля себе купують атрибут що я ще ого-го. Так і тут, якщо раніше яка міська подія то пару скупих фото, а тут скрізь свого гусячого носа пре, хай би ще так скакала коли хлопців відпівають, чи там де біда, вже не з руки, А як же пакети з допомогою, бідні дітки. Дійсно, повадки такі як це 30 років стажу і медалі на груді, але скоро будуть. А розгляньте попередню декларацію до обрання, де та машина горівша за яку і 5 000$ не дадуть, і це взагалі окрема тема по відмиваню грошей. Чого така бідна і зашугана була зразу. Ой, дитину збила машина, і це в свої цілі використала, мені погрожують- машину спалили, а тепер що вже ніхто не лякає, правда. Жизня б'є ключем! Вчіться, як треба лохів розводити. Ну а чьо, всі в Луцьку мільйонери, чого прибідняєтесь. Оце нащо брехати, скажи було, що з багатої сім'ї , все є і буде. Так проблемка, ніхто б ту самонеміч ніхто не вибрав. Як політична діяльність, коли вихід з самопомічі у зв'язку з розходженням поглядів??? Скоро на всіх сторінках нашого Луцька! Корупція жива!
Анонім Показати IP 9 Грудня 2016 17:28
"какое небо голубое. мы не сторонники разбоя" брехати з голубими очима - стиль молодих чинуш
До речі Показати IP 9 Грудня 2016 18:08
Якщо все закінчиться тільки писаниною от тут, то жіночка відбуде свою каденцію і по прямій на Київ, у ВР, вона в соц мережах частково киянка, тільки коли так встигла довго у ВДУ попрацювати. Що з тої писанини, кістку як собакам кинули а далі нічого, якщо така погана і нікому не подобається, міняйте, виганяйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus