USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ввечері буде «зачистка Майдану»

22 Січня 2014 14:21
"Євромайдану-SOS" повідомили, що працівникам Державного радіо, яке розташоване на Хрещатику, наказали покинути приміщення, бо ввечері буде "зачистка Майдану", інформує "Українська правда".

"Нам на Гарячу лінію зателефонували з Державного радіо, яке знаходиться на Хрещатику біля кафе "Шоколадниця". Працівникам радіо сказали, що вони мають покинути приміщення до 16:00 - бо буде зачистка всього Майдану!", - сказано у повідомленні на Facebook.

"Всім увага. Мобілізація всіх сил! Не панікуйте, зберігайте спокій. Наша паніка - це їхній козир!", - закликають активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
взнав Показати IP 22 Січня 2014 14:29
Тільки но зателофонував знайомому на радіо - брехня!:) В інтернет зараз "зливають" мох і болото!!!
так і є Показати IP 22 Січня 2014 17:06
Що і слід було очікувати! "У Національному радіо заявили: "Повідомлень такого змісту НЕ БУЛО, лише рекомендація для тих, хто не має термінової роботи – піти додому раніше у зв'язку із напруженою ситуацію. Ні про яку зачистку жодного слова не було! Більше того, правоохоронців у внутрішньому дворі радіо, де вони полюбляють базуватись, НЕМАЄ також". Повідомлення з УП!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus