USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Викрадена принцеса» – у Луцьку покажуть спектакль за мотивами мультфільму

20 Грудня 2018 12:00
З екранів кінотеатрів - у реальний світ: цієї осені герої анімаційного фільму «Викрадена принцеса» вийдуть на сцену в Луцьку. Показ вистави за мотивами одноіменного мультфільму відбудеться 24 грудня о 16.00 в облмуздрамтеатрі.

Руслану і Людмилі, Нестору і Хом'яку, Чорномору і князю Володимиру стало тісно на екрані. Цієї осені герої мультфільму, який вже встиг полюбитися українцям, відправляться підкорювати реальний світ і стануть ще ближчими до глядачів.

У постановці буде багато пригод, магії, гумору і хорошої музики. Сюжетною основою вистави стала історія, покладена в основу мультфільму: бродячий актор Руслан і київська принцеса Мила випадково зустрілися на вулицях стародавнього Києва і полюбили один одного, але щастя закоханих було порушено появою злого чаклуна Чорномора, який викрав принцесу. Руслан разом із друзями і помічниками відправляється в погоню за викраденою принцесою, щоб довести, що справжня любов - сильніша магії.

Нагадаємо, мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшов на екрани 7 березня цього року і став безперечним хітом українського кінопрокату. Уже в перший уїк-енд фільм подивилися 285 784 глядачів, а його бокс-офіс склав 21 489 581 гривень, встановивши новий рекорд для фільмів українського виробництва. Права на показ фільму придбали понад 50 країн, і зараз «Вкрадена принцеса» продовжує підкорювати глядачів в інших країнах і на далеких континентах - на сьогоднішній день фільм побачили в кінотеатрах більш 1 000 000 чоловік, а в Болгарії, Хорватії та Боснії і Герцеговині він тримається в прокаті вже 20 тижнів.

Квитки на виставу можна придбати :

- Каса #TikhonocAgency (стадіон «Авангард» зі сторони Меморіалу)

- Каса Драмтеатру

- Бар «П»ятниця» (проспект Волі 17)

- https://kasa.in.ua/vikradena-princesa-u-lucku

- https://lutsk.karabas.com/ua/vikradena-princesa-9
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus