USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку показали виставу на сходах, головні герої — Гунчик і Ластівка

3 Квітня 2016 21:00
Виставу «Пригоди Петра Колобка та його човна» показали у Луцьку, в якій покритикували роботу чинного художнього керівника Волинського академічного облмуздрамтеатру Петра Ластівку та голову Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Дійство 3 квітня перед входом у театр влаштували аматори з студії «Вперше».

Хоча вони й не пояснювали глядачам, очевидно, що праобразами головних героїв були саме Ластівка і Гунчик.

Так, герой, який уособлював скандального театрала, не хотів ставити виставу про човен, мовляв, мені цікавіше створити дійство про «шаланду».

Нагадаємо, нещодавно Ластівку колектив звинувачував у хамському ставленні, небажанням почути іншу думку, відмінну від своєї, залякуванні і погрозах. Також йому закидають фінансові зловживання.

Після чого режисер Волинського академічного облмуздрамтеатру Петро Ластівка написав заяву на звільнення.

Ще одним персонажем був Володимир Петрович Вовк, який обіцяв берегти човна, а потім заявив, що за це відповідають інші люди.

«Завдяки погоді та хорошому настрою (ну і звісно подготовці) вистава пройшла на УРА! Серед глядачів, були Петро Хомич та Петро Міцевський, люди які знайшли та піклуються про човен. Дякуємо всім кому було не байдуже до вистави. Особливо дякуємо, режисеру Наталії Максимчук та її команді!», – кажуть організатори.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2016 23:12
Наталка гарно виглядаєш!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus