USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Винахідливі» лучани залишилися без газу та води

9 Грудня 2014 16:27
Через самодіяльність, внаслідок якої відбулося підтоплення газового колектора, у Луцьку багатоповерхівка залишилась без благ цивілізації – газу та води.

Про це сьогодні, 9 грудня, під час оперативної наради у міського голови повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Звітуючи, вона розповіла, що внаслідок самовільного втручання мешканців багатоповерхівки, що на вулиці Шота Руставелі, 11а, в систему водо- та газопостачання сталося

затоплення газового колектора. Аварія трапилась ще у суботу, 6 грудня. Внаслідок цього спеціальні служби були змушені відключити будинок від мереж. Протягом доби аварійна бригада працювала над усуненням пошкоджень. Однак, за станом на 8 грудня у зв'язку з відсутністю мешканців без газу залишається ще 5 квартир. Наразі питанням займаються спеціалісти зПАТ «Волиньгаз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 9 Грудня 2014 18:55
Molodziiiiii ))))))) she b i kanalizazijy sobi zamyryvalu i sr*lu b odun na odnogo z balkoniv....... rzy ne mogy ))))) ale sho 4ekatu vid tux sho meshkajyt na 4orta-rystaveli....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus