USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Взяли під варту чоловіків, які через «Ягодин» переправляли жінок у сексуальне рабство

21 Січня 2019 11:43
Правоохоронці повідомили 29-річному громадянину України та 31-річному іноземцю, які на Волині вербували дівчат в сексуальне рабство, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформує прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, минулого тижня співробітники поліції Волині спільно із оперативними підрозділами Держприкордонслужби під процесуальним керівництвом прокуратури області, із залученням спецпідрозділів «КОРД» Нацполіції та «Дозор» ДПС України в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» затримали громадянина України та іноземця, під час спроби вивозу ними закордон трьох громадянок України. Зловмисники вивозили жінок з метою їх подальшої примусової сексуальної експлуатації в країнах Європейського союзу.

Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dm Показати IP 21 Січня 2019 16:36
Рабинь везли в клітках,закованих в ланцюги,правда ж?
Я до Dm Показати IP 21 Січня 2019 18:23
вони аж тряслися щоб в те рабство попасти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus