USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я люблю Луцьк»: Свято квітів у місті

24 Серпня 2015 15:56
Замок Любарта у квітах, синьо-жовті національні кольори, вишиванки та надзвичайні композиції. В Центральному парку імені Лесі Українки відбувся міський конкурс квіткових композицій.

Традиційно у День Незалежності України у центральному парку відбувається свято квітів «Луцьк квітучий». Цьогоріч тема конкурсу - «Я люблю Луцьк!» - з нагоди 930 річниці міста.

Нагдаємо, метою конкурсу є популяризація української флористики, сприяння розвитку творчого потенціалу, формування традицій квітникарства.

Учасниками могли стати флористи-професіонали, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та галузевого підпорядкування, об’єднання громадян, окремі жителі міста, за умови подання заявки на участь у конкурсі.

Конкурс проводять за номінаціями: краща композиція серед підприємств, установ та організацій (за галузевим підходом) та приз глядацьких симпатій.

У святі взяли участь більше півсотні учасників: навчальні заклади, комунальні підприємства, державні установи, приватні структури. Всього лучани змогли оглянути більше півсотні композицій.

Автори ідей втілили своє бачення Луцька, лучан, історії міста та його майбутнього.

Примітно, що деякі композиції були оформлені як фото-зони, де лучани змогли сфотографуватися на барвистому фоні. А приватні структури активно використовували конкурс з промоційною метою.

До слова, однією з умов конкурсу є те, що учасники повинні демонтувати композиції та прибрати робочі місця до 17.00 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
жук Показати IP 24 Серпня 2015 18:56
"Світлинка" - супер!!!!!!
Цікаво до жук Показати IP 25 Серпня 2015 09:25
шо саме?.....
віка Показати IP 25 Серпня 2015 00:18
отримала задоволення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus