USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як голосується лучанам за кордоном

25 Травня 2014 19:00
Закордонні виборчі дільниці відкрились по всьому світу. Там громадяни України, які знаходяться за її межами, мають змогу віддати свій голос за одного з кандидатів на пост Президента України.

Лучанин Богдан Приступа зараз проживає далеко від Батьківщини – а саме, в Португалії. В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини юнак розповів, що на закордонній виборчій дільниці №900073, що знаходиться в Лісабоні, спостерігається чималий ажіотаж. Громадяни голосують в невеликому приміщенні, тому є черги і тиснява.

«Народу – тьма! Сюди багато людей йде, бо проголосувати можна лише тут і в Порту», - ділиться враженнями юнак. Каже, що для того, щоб отримати виборчий бюлетень він простояв в черзі близько 40 хвилин. А ще за годину до відкриття дільниці, о 7:15 ранку за місцевим часом, можна було побачили довгу чергу охочих віддати свій голос.

«Одним словом, все майже так як вдома. Стоячи в черзі люди говорять, за кого будуть голосувати. Як завжди, всі - сильні «експерти», - жартує хлопець. Каже, що не обійшлось без конфліктів. Зокрема, дві жінки не знайшли себе в списках, через що почали сперечатись: «Там, щоб проголосувати треба стати на консульський облік. А вони махали паспортами і кричали, що мають право голосувати».

На вибори Богдан прийшов в сорочці-вишиванці, яку привіз з собою з Луцька.
З його слів, одягнути національний одяг вирішив не він один, тому крім нього були й ті, хто теж зодягнувся в національне вбрання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
голос Показати IP 25 Травня 2014 19:06
Як голосується лучанам за кордоном? Хорошо голосуется...Причем, чем дальше, тем лучше....
авас Показати IP 25 Травня 2014 23:48
Вот весь сказ запад батрачит на ЕС значит укра должна евроинтегрироваться, а мы на востоке кстати к вашему свидомитству в количестве 6000000 работаем в россии, но молчали. И что теперь..? Война? Или мы вообще у вас в гостях, а свидомиты?
атас Показати IP 26 Травня 2014 00:55
Ми Українці на своїй землі,а не в гостях у чужинців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus