USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як олігарх Дерипаска добився позбавлення волі Насті Рибки

21 Січня 2019 23:25
Російський олігарх Олег Дерипаска доклав зусиль до того, щоб білоруську дівчину з екскорт-сервісу Анастасію Вашукевіч (Настю Рибку) позбавили волі після повернення з ув'язнення в Таїланді, інформує видання Публичные люди.

Про це пише на своєму сайті російський опозиціонер Олексій Навальний: «В аеропорту скручують небезпечного злочинця - Настю Рибку. Вина її велика: вона була повією на яхті мільярдера Дерипаски і зняла відео, на яке потрапив віце-прем'єр уряду Приходько. Тому зараз Рибці крутять руки, а до Приходько і Дерипаски у поліції претензій немає».

Дівчина була затримана в аеропорту Шереметьєво з ініціативи Дерипаски, який таким чином помстився Рибці за скандал з його спільним катанням на яхті з нею і заступником глави уряду РФ Сергієм Приходьком. Раніше дівчина опублікувала записи з цієї прогулянки.

На доказ того, що олігарх причетний до затримання, Навальний виклав в мережу телефонні розмови бізнесмена. Опозиціонер стверджує, що записи потрапили до нього від джерела близького до правоохоронних органів РФ. Справжність цих записів підтвердив сам Дерипаска. Він через суд спробував їх заборонити.

«Я б хотів звернутися до панів Дерипаски і Приходько: чуваки, не займайтеся дурницями. Ви самі накосячили, не Рибка в усьому винна. Ви покликали на яхту повій, ну повинні були розуміти, що вони не будуть вам конфіденційність забезпечувати. Замовляйте в наступний раз по лінії ФСО. Нехай ця Рибка збирає свої речі і їде додому в Білорусь. Відкликайте своє замовлення. Може, ви, звичайно, і жорстоко «повчите» Рибку в СІЗО або навіть заморите її до смерті, але й для вас це нічим хорошим не закінчиться. Абсолютно точно», - написав Навальний.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ТАКА НАСТЯ РИБКА І ЧОМУ ЧЕРЕЗ НЕЇ В РФ МОЖУТЬ ЗАБОРОНИТИ INSTAGRAM І YOUTUBE
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 22 Січня 2019 08:44
Догралась Рибка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus