USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як оцінюватимуть учнів першого класу

10 Вересня 2018 07:40
Навчальні програми передбачають для учнів першого класу стимулююче оцінювання. Не має бути жодних каральних абстрактних оцінок, каже міністр освіти і науки Лілія Гриневич, передає ТСН.

«Першачків можна оцінювати лише словесно або іншими стимулами. Важливо, щоб батьки були поінформовані про навчальний процес дитини. Саме для цього передбачили свідоцтво досягнень. Його заповнюють за п'ятдесят одним показником. Серед таких показників, зокрема, вміння брати на себе відповідальність чи вміння співпрацювати з іншими, вирішувати конфлікти», - пояснила Гриневич.

У свідоцтві досягнень є також навчальні показники: вміння писати диктанти, рахувати у межах ста тощо.

«Завдяки цьому батьки знатимуть, які сильні сторони у дитини, а де ще потрібно попрацювати. Інформація про оцінки дітей конфіденційна. Про неї мають знати тільки батьки дитини», - каже міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Вересня 2018 08:38
От Михаил це вже проходили в дев'яностих . За пів року так дебилізували дитину що ледве перевели в нормальну школу. Але зараз таких і треба.
Віра Показати IP 10 Вересня 2018 23:31
Виросте кілька поколінь неуків. Ось основна мета НУШу. Неуки виростуть і народять дітей , які теж будуть неуками. Нашим можновладцям не потрібні грамотні люди. Ними важко керувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus