USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Як правильно купувати хліб – поради

26 Лютого 2018 23:46
Купити якісну та корисну випічку – складно, адже часто виробники нехтують правилами виробництва.

Про це повідомяє Edinstvennaya.

Однак, є основні правила, які допоможуть вам обрати на полицях магазину найкращий хліба та іншу випічку.

Бездріжджовий хліб

Цей хліб набуває все більшої популярності в контексті популяризації здорового харчування. Але часто виробники вказують на етикетці “бездріжджовий хліб”, але він таким не є. Справжній хліб без дріжджів не пишний та не повітряний, а плоский і більш щільний.

Кольорові булочки

Така випічка часто зовсім не містить в своєму складі шпинат або моркву. Особливо це стосується булочок, які продаються в магазинах. Замість зелені в тісто можуть додавати барвник.

Занадто яскравий салатовий колір випічки говорить про те, що ви ризикуєте купити хліб з барвником. Розрізаний хліб повинен хоч трохи, але пахнути шпинатом.

Продавці

Обов’язково звертай увагу на те, як продавці поводяться з товаром в хлібному відділі. Якщо працівники викладають хліб без одноразових рукавичок, то це – пряме порушення. І краще не купувати нічого в цьому магазині, а пошукати інший.

Упаковка

Розглянь упаковку на випічці. Особливо зверни увагу на те, чи немає на ній слідів від відклеєними цінників з терміном виготовлення, які замінили на сьогоднішні. Упаковка також має бути щільною та не мати жодних пошкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 27 Лютого 2018 05:51
А я його не купую, а готую дома сам! https://m.youtube.com/channel/UCgCDxUiw5EplXmMLPGoDtMQ?app=m&persist_app=1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus