USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Що думають лучани про розчищення доріг у місті. Опитування

14 Листопада 2016 18:28
Зима в Україну прийшла несподівано: в Луцьку сніжило всі вихідні. Негода лишила без світла 10 населених пунктів, стала причиною низки аварій та подекуди просто зробила неможливим доїзд.

Своєю чергою комунальники запевняють: на вулицях працює більше 20 одиниць снігоприбиральної техніки, щоправда, автомобілі, які припарковані на узбіччях, заважають розчищати дороги. Про те, чи вдається впоратися зі снігом в Луцьку, Конкурент запитав у самих лучан.

Як з'ясувалося в результаті опитування, снігоочисну техніку на вулицях лучани бачили. Але, кажуть, хотілося б, щоб розчищали краще.

ДВІ НАТАЛІЇ



"Очищають. Я особисто живу в Привокзальному районі, бачила. Почистити встигли, але посипати – певно, ні. Снігу було ще мало".

ВІТАЛІЙ АНТОНОВИЧ:



"Хотілося б краще. Слизько, страшно ходити. Я живу на Гордіюк, то зранку трактор проїхався".

ФЕДІР



"Це ж тільки два дні. Що тут можна сказати? Я в центрі живу, то бачу, що техніка їздила. Посипати – це навряд, але техніка їздить. В неділю була".

СЕРГІЙ

"Дуже погано очищають дороги. Я поки їхав з Маневицького району до Луцька, то три рази перехрестився, перемолився, бо думав, що не доїду".

ТЕТЯНА



"Не очищають зовсім, хіба ви не бачите? Ні в центрі, ніде. Очищають самі магазини біля своїх територій, дороги самі машини розчищають. Ніякої техніки не бачила. З коляскою проїхати неможливо".

ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ



"Своєчасно очищають. Бачив техніку".

Нагадаємо, на очищенні вулично-шляхової мережі Луцька від снігу 13 та 14 листопада було задіяно 29 одиниць техніки. Використано 36 тонн солі та 304 тонни протиожеледної суміші.

На дорогах області вчора, 13 листопада, працювало 43 одиниці техніки облавтодору, які станом на дев’яту ранку висипали 500 тонн піщано-соляної суміші. иснігових заметах застрягають автобуси. Кількість снігоочисної техніки на волинських дорогах обіцяли збільшити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
V. Показати IP 14 Листопада 2016 18:41
Сьогодні багато ходив по Волі. На тротуарах жах. Дуже слизько. Думаю, той заклад, який сам біля себе почистить отримає більше відвідувачів. :)
лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 19:01
Щось пребріхують, 340 тон вони висипали шісьма машинами, це 7 вагонів, ім потрібно було би тиждень сипати :)
Водій Показати IP 14 Листопада 2016 19:12
Так вийшло, що 13-14 довелось на авто мотатись по Луцьку цілий день. Так як цинічно набрехали нам про прибирання снігу в цей раз, ще не було жодного року!!! Нам просто плюнули в очі та, вибачте, напісяли у вуха. Слів немає!!! Брехуни!!!!
Олег до Водій Показати IP 14 Листопада 2016 21:38
Чиста правда. Стрілецька 2 доби в снігу, чи вулиця біля Проміня це вже не Луцьк??? І взагалі по Луцьку про яке прибирання снігу йдеться? Якщо його просто пороспихали по сторонам проїзджої частини, ти самим звужтвши її вдвічі. Це просто цирк, як і кожного року...
Сергій Показати IP 14 Листопада 2016 19:32
Автодор бреше! Біля луцька в с. Воротнів дороги не почищені, автобус не їздить, діти неможуть дістатись до школи (навчаються в Луцьку), ні швидка , ні пожежники, відповідно, теж не доїдуть, люди в небезпеці, а вони брешуть...
стефко Показати IP 14 Листопада 2016 22:35
Брехня, яке чищення, які 3 сотні тонн посипання...... На кого розраховано....
Реаліст Показати IP 14 Листопада 2016 22:45
На центральній вулиці міста хоча б прибрали...Сором... Де той ,хто спить і бачить пр-кт.Волі у вишиванці?
Тільки так Показати IP 14 Листопада 2016 23:46
На багнюку, яка утворилася після декількох днів дощів, раптом випав перший пухнастий білий сніг. Краса! Змінна погода теж не забарилася втрутитися в його життя. То сонце, то мороз... Пройшло дві доби. На тротуарах, то там, то тут, періодично падали люди. Деякі весело вставали самі, деяким допомагали підвестися, деяких відвозила швидка. Але не дивлячись ні на що, вони всі весело кричали, падаючи: "Слава Україні! Героя..." Реформи - вони ж завжди на благо людини, особливо якщо при владі справжні українці - патріоти.
арбайтен ледарі Показати IP 15 Листопада 2016 00:33
Що думати є служби нехай і гребуть дорогу з депутатами дармоїдами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus