USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Самооборона перевірятиме роботу начальника УМВС на Волині

9 Березня 2014 19:30
Визначити, наскільки ефективно працюватиме новий очільник міліції на Волині, обіцяють у Самообороні Майдану.

Про це розповіли під час Народного віча, що відбулося 9 березня на Театральному майдані у Луцьку.

Начальник штабу Волинського представництва Самооборони Майдану Андрій Хведчак озвучив позицію Самооборони щодо призначення нового головного міліціонера області. Говорячи про кандидатури на посади очільників силових структур, він зазначив, що Самооборона відстоюватиме відставку всіх колишніх начальників цих структур. Про кандидатів на керівні місця Самооборона робитиме висновки на основі роботи комітету громадської люстрації. З його слів, представники структури вже зібрали матеріали для декількох десятків справ. Їх подадуть у прокуратуру, дочекавшись призначення нового прокурора області.

«Ми знаємо, що у Луцьку десь ще працюють у підпіллі ігрові автомати, десь ще щось. У нас всі ці факти записані, приходить новий начальник міліції – ми у понеділок чи у вівторок даємо список про те, що завтра ми їдемо туди та туди. Якщо у вівторок ми виїжджаємо і все це прикриваємо, тоді я кажу, що новий начальник міліції працює, якщо ні – ми стаємо та блокуємо УМВС», - повідомив Андрій Хведчак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
дідо Показати IP 9 Березня 2014 19:45
Коли будуть блокувати МРЕВ,ДАЇ та паспортний стіл.
Olha до дідо Показати IP 10 Березня 2014 10:09
Ви вважаєте ,що бандитський наїзд і самосуд встановлять законність і ліквідують корупцію?А ви не задумувались,як потрібно організувати роботу державних органів,щоб не було корупції.?Знаєте,чим мені подобається Швейцарія?Вони знають ЯК організувати,зробити.ЦИВІЛІЗОВАНІ для вирішення прблем використовують розум,дикуни -бандитизм.
Рома до дідо Показати IP 10 Березня 2014 19:12
Мабуть вже блокували, і посади вже успішно продані.
1221 Показати IP 9 Березня 2014 19:47
А за що ці господа живуть, на пожертви майдану чиза що? Л юди ні***а не роблять цілими днями тільки "рєшають"
Соня до 1221 Показати IP 9 Березня 2014 22:56
Так, дуже цiкаво...
1221 Показати IP 9 Березня 2014 19:50
Це як мультик як козаки по сіль ходили, як козаки в футбол грали так і оці придурки себе ведуть.
San Показати IP 9 Березня 2014 20:18
Достовірні джерела повідомлять, що корупційні схеми продовжують діяти! І чемодани грошей туди, нагору, ніхто не відміняв!!!
Я Показати IP 9 Березня 2014 20:29
Ігрові автомати роблять біля загсу.І не сильно вони ховаються.Це зараз лото.Я туди не хожу і вони мені не мішають.Взяли б краще віники і вулиці позамітали.Ями на дорогах позакидали.Ото б був би толк.
Я Показати IP 9 Березня 2014 20:52
А що то воно таке разом з данильчуком, що буде провіряти діяльність УМВС. Для того щоб провіряти то треба розум мати і ще дещо для специфіки роботи. Позамощуйте ями по Луцьку, поремонтуйте приміщення після своєї дурацкої діяльності, візьміть десь колгосп в оренду - покажіть як треба працювати, а пи...ти - не мішки носити.
Сolonel до Я Показати IP 10 Березня 2014 12:57
До Я. А ти якого милого ще не в колгоспі?! Чи ями не замощуєш? Мабуть є для цього інші служби, які за це гроші отримують, як ти думаєш?! Ну а специфіку роботи швидких і остаповичів знають всі - брати побільше, долю передавати наверх. От і весь розум!
Анонім до Сolonel Показати IP 10 Березня 2014 19:13
Ой, не смішіть!!! А Пирожик ваш, дорогенький, також мішки з грошима приймає, тільки вже за посади у різних РДА області!!! Гузь, дорогенький на лексусі по Луцьку розїжджає, мабуть за зарплату купив))). А Данильчук і його прихвостні, просто дуріють, бо їх нікуди не беруть!!! Такщо, краще хлопці їдьте у Крим, а область- проживе без вас,дорогеньких!!!
103 до Анонім Показати IP 10 Березня 2014 21:01
За дії ПС маємо ситуацію в Криму!!! Про***ли Крим на 99%. Трохи треба думати головою, що робите, а не слухати свої емоції!!!
rtf Показати IP 9 Березня 2014 21:08
а думка колективу умвс до відома не беться? При чому тут Хведчак? Іди на уй.
Самооборона Показати IP 9 Березня 2014 21:14
"В Криму росіяни захопили аеродром і ставлять кулемети" "Російські військові зайшли на Херсонську землю ",-а Самооборона перевірятиме роботу начальника УМВС на Волині ...
Анонім до Самооборона Показати IP 10 Березня 2014 19:57
А вони більшек нічого не вміють. Перефразую "пиз-ти" - не мішки носити. Гузь хоч лопату в руках тримав?
Я Показати IP 9 Березня 2014 21:27
А де Служба Божа України -СБУ, це все що робиться на території України їхня робота. Ці всі данильчуки та самооборони охвачені хорошою книжкою Кримінальним Кодексом. Але то треба працювати та мати свою думку по цьому всьому, а не кришувати машини та спирт.
Вільна Волинь до Я Показати IP 9 Березня 2014 21:55
А вони з народом... Тепер самі свої проблеми вирішуйте.
Olha до Вільна Волинь Показати IP 9 Березня 2014 22:48
І дуже мирні.Ну ,хіба коктейль Молотова,але ж то молоді люди,бавляться.Їх,ню-ню,не можна зачіпати.А взагалі ,це нагадує героїв Булгакова :Шарикови і Швондєри.
Микола Показати IP 9 Березня 2014 22:34
Наївні. З ким грати сідаєте за стіл? Всіх хто працював останні 15 років у органах - звільнити. Пенсію встановити мінімальну. Майно - конфіскувати на 75%. Заставити прибирати вулиці від сміття протягом року (хоч щось за фахом зроблять). Закрити - філіал міліцейського інституту у Луцьку - плодить *ибілів за хабарі. А далі, роботи непочатий край, по списку, все під крилом міліції: кримінальні авторитети, наркотики, бари, валютчики, ломбарди, повії, судді, прокурори, паспортний стіл, МРЕО, Беркут, Сокіл, Титан. (ГАЇ - відправити у повному складі у Крим, хай у москалів хабарі просять). До речі, навіщо вам церква, душу лікують тим у кого вона є. Зробіть відкритий сайт і збирайте інфу....
678 до Микола Показати IP 9 Березня 2014 22:54
Что такой озлобленный на милицию??Сколько отсидел, лет 15 я так понимаю??
Микола до 678 до 678 Показати IP 9 Березня 2014 23:26
Не сидел. Не воровал. Взяток не давал. Хотя, согласен, такие и сидят. Если так, то что неправда? Или пройдемся по фамилиям?
678 до Микола до 678 Показати IP 10 Березня 2014 00:25
Тогда что-то личное значит... Нормальный человек так ненавидеть милицию не будет! Везде есть хорошие люди и плохие,а ваше мнение не объективно!
Микола до 678 до 678 Показати IP 10 Березня 2014 11:38
Ненависти нет. Есть понимание, что ничего не поменяется. Вы видать в органах работаете или работали, и конечно, не видели все эти годы что творится в системе? С молчаливого согласия - дальше знаете? kriminal.tv. У Львові розгортається «міліцейський Майдан». У на Волыни все хорошо. Насчет хороших людей. Есть анекдот про милицию хорошую и не хорошую, Ну да пусть себе. Знаю точно, никто никого не заставляет идти работать в органы. А вот творить "чудеса" - заставляли всегда. Не нравится - уходи. Видать нравится. И почему столько лет эти хорошие люди молчали... Еще, спросите у любого, кто считает себя плохим человеком? Про изменения в МВД Грузии, понятно вы не поймете...
Сolonel до 678 Показати IP 10 Березня 2014 13:07
" Нормальный человек так ненавидеть милицию не будет! "???! В Ліпінах сьогодні день відкритих дверей? Чи санітари загуляли?! Сьогоднішня міліція, "дякуючи" от таким швидким, це ОЗГ в погонах. Які можуть бути почуття до окуївшого від вседозволеності бидлоття в погонах. Згадайте Врадіївку. Згадайте поведінку озвірівшого Беркуту на Майдані. Згадайте дрібних хапуг даішників і більших ментовських керівників. В міліції ні кроку без хабаря, запитай в самих ментів , скільки потрібно було дати остаповичам - швидким за присвоєння чергового звання.
небайдужа до Сolonel Показати IP 10 Березня 2014 19:24
Наша проблема, що у нас скоро і нормальних людей, то і не буде!!! Шановний, "бидлоття" це такі, як ви, які нормально і спілкуватись не навчились!!! А день відкритих дверей у Ліпінах, таки був, ось Ви яскравий представник. Краще чим, писати маячню, записуйтесь в армію!!! Слабо??? Це не сидіти біля компа і всіх брудом поливати, але я впевнена, що Ви і уявлення не маєте про військову службу!!!
Colonel до небайдужа Показати IP 11 Березня 2014 19:56
Баба а посему дура! А я де по твоему служу!?
небайдужа до Colonel Показати IP 12 Березня 2014 22:20
По-моєму ти "службу" несеш в колонії чи тюрмі, як мінімум прихвостень правого сектору??? не варіант, що колишній міліціонер, "незаслужено ображений" на керівництво?? А на рахунок "баби" , то мама, яка тебе народила тоже "баба а посему дура", такщо ти трохи перебрав у висловах!!!!
Любомльчани Показати IP 9 Березня 2014 22:37
До коли в МРЕВ м.Любомль буде працювати цей пенсіонер - мент - хапуга Домарецький. І коли він вже наїстся, такого казнокрада немає не тільки не в одному з районів Волинської області але в жодній області України. Більше десяти років він обирає людей не тільки на екзаменах при здачі на водійські права але без нього непроходить ні одна постановка на облік транспортного засобу чи зняття, некажучи вже про розмитнення автомобілів. ось де повинен працювати правий сектор і Самооборона. Міліцю, прокуратуру і місцеве СБУ він купив вже давним -давно.
Леся Зволинська Показати IP 9 Березня 2014 22:41
Я теж думаю, що Гузь і самооборона займаються нині зовсім не тим, чим треба. Україну роздирають москалі на чолі з Путіним, а вони на на Майдані вимагають люстрації у лавах СБУ і міліції. Чому сьогодні ти не виступив з вимогою до нашого уряду в Києві, щоб вони нарешті почали відстоювати Крим, почали бойові дії за нашу землю. Бо це й дурному зрозуміло, що путінський режим не зупиниться на загарбанні Криму, а захоче пожерти ще й нашу Східну і Південну Україні. А ми що ж, як та братія, про яку писав Шевченко, витріщивши очі будемо казати: "Нехай, може, так і треба". Та наші солдати (моряки, прикордонники, піхотинці) в Криму так достойно ведуть себе, а ви, псевдопатріоти, тільки про владу думаєте, як би дорватися до корита. Спочатку треба виграти війну з Росією, а тоді вже говорити про люстрацію. Чому ти, чому правий сектор не вимагаєте від Турчинова і Яценюка підтримати наших вояків і цивільне населення в Криму, щоб прогнати москалів з півострова? Як Гузю одягнули браслет, він казав: "Майдан має стояти протягом 2014 року аж до нових виборів Президента у 2015 році." Це - повне безглуздя. І, слава Богу, народ зовсім в інший спосіб позбувся тоталітарного режиму Януковича. Народ і зараз би переміг окупанта, бо зброя, хоч яка не є, все ж залишилася в Україні, а бойовий дух українців такий, що весь світ дивується і захоплюється. А ще США і ЄС підтримають, тож зволікати зі збройним відстоюванням Криму - це злочин перед українською нацією.
Olha до Леся Зволинська Показати IP 9 Березня 2014 22:52
"Чому ти, чому правий сектор не вимагаєте від Турчинова і Яценюка підтримати наших вояків і цивільне населення в Криму, щоб прогнати москалів з півострова?"____________________Так населення в Криму між бандитами (ПСами,Сволотою і інший непотріб)і москалями,таки вибере москалів.Як найменше зло.
103 до Леся Зволинська Показати IP 10 Березня 2014 21:05
ПС в Крим неможна бо там їм страшно, можуть і підзатильніків надавати!!!
Шатчанин Показати IP 9 Березня 2014 23:29
А що любомльські на трасі діють, хоч кіно знімай. Пікульського візьміть на роботу. В нього може порядності більше.
ррр Показати IP 10 Березня 2014 09:56
шановни поидьте в крим поможить захиститись там, ви розумиете що скоро може бути не до перевирки всих силових структур як почнеться вийна
ДДД Показати IP 10 Березня 2014 12:04
Потрібно люструвати керівництво і в цей час коли Україна на порозі війни залишити інших працівників напотім. Якщо поставити нормальне чесне керівництво, то не будуть чудити і підлеглі. Риба гниє із голови. А ще мене цікавить цим займалася така служба як Внутрішня Безпека? Ці люди мали давно повиявляти усіх нечесних керівників? Можливо саме із неї почати люстрацію?
Т-40 Показати IP 10 Березня 2014 12:54
За гроші на підтримку майдану ви таке робите.Гусь послухай думку інших ,а не тільки свого добиваєшся.Чи не так?Ще трохи і на Волині захочуть референдуму.Війна починається,а ти люструєш .........Міліція розпадається.Поїть по селах нахєр їм твоя люстрація.Починай з верховної ради ,а не тут чудиш.
103 до Т-40 Показати IP 10 Березня 2014 21:19
Як не треба буде в Київ "торби" возити, то це буде порядок на 90% на місцях. І з цього треба починати. ПС сам себе опустив нижче плінтуса!
Т-40 до 103 Показати IP 10 Березня 2014 21:30
А торби возять Яцику Турчинову і новій владі яку добилися да?Відразу там відлюструйте.З ПС помилився
віталік Показати IP 10 Березня 2014 19:10
самооборона на правильному шляху. успіхів їй .
477 до віталік Показати IP 10 Березня 2014 19:27
Успіхів їм в Криму!!! Хлопці щасливо!!!
Волинянин Показати IP 10 Березня 2014 20:50
Наприкінці грудня 1994 найбільш підготовлені члени організації у складі невеликих груп були направлені для участі в бойових діях проти російських федеральних сил на території Чеченської Республіки. Спочатку їх перевезли в місто Київ, звідти вони вилетіли до Грузії на літаку, що належить збройним силам Грузії. Наприкінці грудня 1994 року, прибувши до міста Грозний, члени УНА-УНСО зустрілися з Музичко, який, як один з керівників організації, спілкувався з командирами диверсійних груп і давав їм вказівки. У 1994-1995 роках Музичко та інші члени УНА-УНСО брали участь у боєзіткнення з військовослужбовцями федеральних сил під час штурму міста Грозного. У січні 1995 року допитуваний неодноразово був свідком того, як Музичко по-звірячому катував полонених військовослужбовців російських федеральних сил, після чого вбивав. Всього за вказаний період Музичко особисто катував, а потім скоїв вбивство не менше 20 полонених військовослужбовців федеральних сил, вимагаючи потрібну для нього інформацію. Під час тортур він ламав пальці рук офіцерам, виколював їм очі різними предметами, плоскогубцями виривав їм нігті і зуби, деяким перерізав ножем горло, деяких розстрілював. Тим самим, своїми діями він показував і іншим свою ненависть до російських військовослужбовцям.
103 Показати IP 10 Березня 2014 21:27
Цікаво, він ще на волі??? Якшо на волі то тут нема про що говорити, того й люди шукають підтримки в "русских". Не за те ми, не за таке!!!
З дурдому Показати IP 11 Березня 2014 12:57
Заканчивая безсмысленное обсуждение. Для расслабление смотрите видео. Харламов и Батрутдинов о сути России (Видео) Нет, у нас не так... Овцы останутся овцами, а все кто стригут в погонах, ими также останутся... Смотрите, как вурдалаки бросились на защиту своих пенсий. Как там, бросьте в меня камень? Возвращайтесь в ПР, руссие близко, люди в погонах, чести не имеющие...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus