USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

День прикордонника у Луцьку

28 Травня 2014 14:33
Особовий склад Луцького прикордонного загону відзначає професійне свято. Заходи з нагоди Дня прикордонника відбулися на плацу частини.

Урочистості для прикордонників розпочалися з хвилини пам’яті за загиблими колегами усіх поколінь. На знак шани поклали квіти біля пам’ятника загиблим прикордонникам усіх поколінь, встановленому в 2012 році з нагоди 20-річчя частини.


Начальник Луцького прикордонного загону полковник Олександр Білюк розповів вишикуваному особовому складу, що попри недостатнє забезпечення матеріальними засобами і паливно-мастильними матеріалами, волинські прикордонники гідно несуть свою службу.


«Ми намагаємось достойно виконувати свої обов’язки. Про це свідчать результати нашої оперативної службової діяльності. Цього року вже затримали 146 порушників, 7 нелегальних мігрантів, вилучили 29 одиниць зброї, 17 одиниць техніки, контрабанди на суму більше мільйона гривень», - розповів він.

У зв’язку з напруженою ситуацією в державі посилили охорону військових містечок, у кожному стоять озброєні вартові.


Привітати волинських прикордонників приїхали й представники обласної влади Волині та Рівненщини, адже підрозділи загону дислокуються на території двох областей.


Разом з врученням почесних грамот, прикордонникам нагадали, що саме вони стоять першими на захисті цілісності нашої держави. І саме на честь і професіоналізм прикордонників, на те, як вони сумлінно охороняють рубежі країни, сподіваються пересічні українці.


Довідково:

Луцький прикордонний загін охороняє державний кордон з Республікою Білорусь та Республікою Польща загальною протяжніс­тю 545,5 кілометра. В структурі Луцького прикордонного загону державний кордон охороняє 11 відділів прикордонної служби, які розпочали своє функціонування з 2008 року. Підрозділи дислокуються на території 2 областей (Рівненської та Волинської) та 7 прикордонних районів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ЗМІйка Показати IP 28 Травня 2014 15:33
Дуже дивно таке чути: "що попри недостатнє забезпечення матеріальними засобами..." Журналісти пам'ятають, як часто на базі цієї прикордонної частини відбувались різні показові навчання, скільки різної техніки їм передавали, урочисто вручали, нової самої сучасної, а зараз такі заяви? Може саме командування все продавало, чи привозили щоб похизуватись перед журналістами, а потім відвозили?:) Що за хе...ня твориться? Навіть Литвин не раз сюда приїздив і тепер таке...?!
військо Показати IP 28 Травня 2014 15:35
Гузю там треба було відразу повістку вручити, автомат і на Донбасс!!!:)
Косар до військо Показати IP 28 Травня 2014 16:26
Якщо ти військо то пі$дуй на донбас з прикордонниками бідними ,нехай грошей зароблять
кесар до Косар Показати IP 28 Травня 2014 17:29
Бидлота ще вміє коменти писати?:)
КосаЮ до Косар Показати IP 28 Травня 2014 17:33
Ти сам Гузь або підгузник якісь?:))) Відразу видно що і до чого!:)
Лучанка Показати IP 28 Травня 2014 19:00
Прикордонників необхідно забезпечити найсучаснішим обладнанням,адже це вартує безпека не лише прикордонників,а й наша з вами, в чому мали нещодавно нещастя переконатися.Прикордонники з святом!Хай буде мир в країні,сімях та у ваших серцях!
Анонім до Лучанка Показати IP 29 Травня 2014 09:40
особливо тим які на польському кордоні "співпрацюють" з контрабандистами і живуть негірше митників
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 21:08
З чим вітати, з тим що припускають через границю москалів зі зброєю, а з мирних українців стрижуть бабло
Лучанка до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 22:32
Вітати з тим,що не дивлячись на низьку зарплату,недокомплектованість,польові умови життя 20-25 річні курсанти і прикордонники служать Вітчизні з честю та гідністю.А маєш фантазії про"бабло",як ти висловлюєшся,піди і послужи.Для цього 4-5 років поживи в казармі і посилено займайся спортом та навчанням(по іншому в академії не буває) тоді не будеш писати різні дурниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus