USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як у луцькому пабі відгуляли першу вечірку року. Фото

4 Січня 2017 16:12
«Свято Великого Будуна» традиційно відзначили 1 січня у луцькому пивному клубі «Оболонь».

«Цьогоріч ми гуділи, як сливочки, в компанії давніх друзів закладу, які встигли забронювати столики ще за кілька тижнів до події. Відносно невелика кількість костюмів на цей раз дала фору тим, хто стали щасливими переможцями і забрали собі в якості подарунків 4,5 літруні віскі «Jameson», зовнішній вінчестер та річний абонемент у Кораблик на всі концерти та вечірки», – зазначили організатори.

Ведучим вечора був Славко Мазурок, розважали присутніх «Diamond Stars».

«Величезне спасибі і всім активним учасникам розваг і загалом вечірки. Гарного вам, друзі, Нового року та веселих свят!» - додають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Злий Показати IP 4 Січня 2017 17:01
Ви там, пацани, воюйте далі. Бережіть нашу країну і захищайте її своїми тілами. Спіть на морозі і їжте холодні пісні макарони. А ми тут поки відсвяткуємо свято будуна. Пробухаємо по пару соток гривень (вам же там гроші не потрібні). Смачно поїмо свіженької гарячої їжі. Потанцюємо з дівками і підемо спати в тепле ліжечко, знаючи що наша країна в надійних руках. Але знайте, що ми інколи згадуємо вас, бійці, коли в новинах показують, як вас поранених, або загиблих привозять. Тримайтеся там, а ми за вас відпочинемо тут. P.S. Свідома молодь Луцька. P.P.S. Повний 3.14здец
не Андрій до Злий Показати IP 4 Січня 2017 20:27
В Ізраїлі війна йде уже кілька десятків років, і війна на порядок страшніша ніж у нас, і жертв щодня не менше українських..... мммм... до чого це я... Злий, ти нехочеш зїздити подивитися на нічне життя великих міст в Ізраїлі може полішуцьке мислення дасть збій і ти станеш хоч на грам не таким злим. ЗІ я так розумію що дівчина в жовтому платті і чоловік у костюмі слона це друзі фотографа - дуже вже їх багато на фото
Злий до не Андрій Показати IP 4 Січня 2017 23:44
Я, на відміну від тебе, був в Ізраїлі і бачив яка там ситуація. Не путай х.. з пальцем. Там до армії інше відеошення і інша військова ситуація нешановний полішук.
не Андрій до Злий Показати IP 5 Січня 2017 09:27
хм, а чому ти вирішив що я там не був? я в свої 40, 12 років там прожив і як би ти справді там був то такої ху*ні ненаписав би,
Злий до не Андрій Показати IP 5 Січня 2017 13:32
Коню, чого ж тебе так зачепили мої слова? Чи ти хочеш щоб молодь не думала про країну, а бухала по барам і салюти пускала поки інші там стоять? Що ж тоді лишиться з тої країни? Ти напевно сам такий. Треба було сидіти далі в Ізраїлі.
воєнком Показати IP 4 Січня 2017 17:02
усіх в АТО... одних медсестрами, інших окопи копать...
123 Показати IP 4 Січня 2017 18:09
А говорят воевать некому. Это ж одни супер бойцы!
Передок до 123 Показати IP 4 Січня 2017 19:38
Да,да.Пить,гулять,танцевать после новогодней ночи-суперустойчивые. Такиx нам надо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus