USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як Володимир-Волинський відзначатиме 1027-му річницю. ПРОГРАМА

22 Липня 2015 08:50
Уже цими вихідними княже місто Володимир-Волинський відзначатиме 1027-й день народження. У зв’язку з подіями на сході країни цього річ не буде традиційного фестивалю. Але програма обіцяє бути насиченою і досить цікавою. Про це інформує офіційний сайт міської ради.

22-23 липня в історичному музеї імені Омеляна Дверницького о 16:00 відбудуться історичні години: «Волинь в період Києво-Руської держави Володимира Великого», приурочені вшануванню пам’яті Володимира Святославовича.

24 липня в Культурно-мистецькому центрі о 14:00 відбудеться Пам’ятна академія «Володимир, яким ми його пам’ятаємо”. Організатор - адміністрація Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир».

25 липня о 14:00 в КМЦ відбудеться відкриття фотовиставки «Недоспівана пісня…», виставки учнів дитячої художньої школи «Моя Богородичка». А вже о 15:00 пройде кінофестиваль «Кіномедіа».

На 18:00 у сквері біля КМЦ запланована Молодіжна арт-вечірка, де виступатимуть молодіжні гурти та окремі кавер-виконавці.

У неділю 26 липня заплановані основні заходи:

10:00 - у сквері біля ЗОШ №2 пройде Міжрайонна виставка мисливських собак; патріотичний велопробіг вулицями міста. Старт на площі Героїв;

Традиційний «Володимирський узвіз», що відбудеться у сквері біля історичного музею включатиме: пролог (до 1000- річчя пам’яті князя Київського Володимира Великого -засновника міста);урочисте відкриття свята; свято декоративно-ужиткового мистецтва "Володимир-місто європейське″; вернісаж картин ХVІІ Міжнародного пленеру "Колорит»; виставка продукції місцевих товаровиробників»; ″містечко майстрів″,″містечко рицарів″;майстер-класи,стрільба із лука;фото сесія «Фото патріота»; медовий ярмарок від братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан».

В концертній програмі візьмуть участь:

12:30 – народний ансамбль "Розмай", народне чоловіче тріо «Володимирські козаки», народний аматорський ансамбль «Володимирські музики»;

13:30 – Колектив із Польщі;

14:00 - народне вокальне жіноче тріо "Живиця;"

14:20 – виступ аматорів сцени Володимир-Волинського району;

14:50 - зразкова студія вокального співу «Лодомир»;

15.30 – танцювальний вернісаж - клуб спортивного танцю «Грейс», клуб спортивного танцю «Станіслав»;

16:30 – міський зведений духовий оркестр;

17:00 - народний аматорський хор ветеранів війни і праці «Мужність»;

17:20 - духовий оркестр ветеранів «Арсен».вшанування «золотих» подружніх пар "Під звуки музики оркестру…";

19:00 – виступ гурту «Дайте спокій»;

20:00 – військовий оркестр гарнізону.

Для дітей теж заплановано багато заходів на День міста Біля КМЦ о 10:00:

- конкурс-виставка дитячих домашніх улюбленців «Мій ніжний та ласкавий друг»;

- виступи вихованців відділу художньої гімнастики дитячо-юнацької спортивної школи;

- зразкової вокальної студії «Лодомир» центру позашкільної освіти;

- малюнок на асфальті.

- розважальна програма від майстерні свята "Цукерочка"(аніматори, веселі уроки, «лабораторія неслухняного пластиліну», конкурси, розваги);

А на площі Героїв о 13:00 – Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту «Володимирські висоти- 2015».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus